Raluca Abrihan

Bolt a primit o finanțare de 150 milioane Euro

Thumbnail

Compania de ridesharing Bolt a atras o investiţie de 150 de milioane de euro în cea mai mare rundă de finanțare de până acum. Startup-ul spune că va investi fondurile în creşterea siguranţei produselor şi serviciilor sale.

Investiția a fost condusă de D1 Capital Partners, cu participarea Darsana Capital Partners.

În 2021, Bolt intenționează să lanseze noi funcții, sporind în continuare siguranța produselor și serviciilor sale, cum ar fi monitorizarea automată a călătoriei cu ajutorul inteligenței artificiale, pentru a prevedea și preveni incidentele, anunţă compania

„În ciuda efectelor pandemiei COVID-19, Bolt a cunoscut o creștere imensă în ultimul an. Aproape că ne-am dublat numărul de utilizatori și am lansat serviciile noastre - de la ride-hailing la micromobilitate și livrare de alimente - în 50 de orașe noi. Plănuim să lansăm soluții și mai inovatoare, cum ar fi verificarea facială a șoferului și monitorizarea automată a călătoriei, folosind machine learning pentru a preveni eventualele incidente și asigura servicii de cea mai înaltă calitate pentru utilizatorii noștri”, spune Markus Villig, CEO și co-fondator Bolt.

În 2020, Bolt s-a extins în 200 de orașe din 40 de țări și a ajuns la 50 de milioane de utilizatori la nivel global. Pe lângă ride-hailing, Bolt vrea să devină şi unul dintre cei mai mari furnizori de micromobilitate din Europa şi anunţă lansarea de trotinete în peste 100 de orașe în sezonul viitor. Bolt Food, lansat în 2019, este disponibil în prezent în 16 țări și 33 de orașe.

D1 Capital Partners este o firmă globală de investiții care operează pe piețele publice și private.

 

Parallax

Vizualizari
651
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri