Redacția StartupCafe.ro

BMW recheamă 1,03 milioane de vehicule la nivel mondial

Thumbnail

BMW va rechema 1,03 milioane de vehicule la nivel mondial, din care 917.106 de pe piaţa din SUA, din cauza unui posibil risc de incendiu la motor, a declarat miercuri producătorul de automobile german, conform News.ro care citează Reuters. 

Este a treia astfel de măsură luată din acest motiv din 2017 până în prezent.

Cea mai recentă rechemare include numeroase mașini construite între 2006 şi 2013, inclusiv unele modele Seria 1, Seria 3, X3, Seria 5, X5 şi Z4, deoarece încălzitorul unei supape de ventilaţie se poate scurtcircuita şi, în cazuri extrem de rare, ar putea creşte riscul de incendiu.

Campania de rechemare înlocuieşte şi extinde rechemările anterioare efectuate de BMW în 2017 şi 2019, care au implicat 740.000 şi, respectiv, 184.000 de vehicule din SUA.

Multe vehicule reparate în urma rechemarilor anterioare vor trebui să primească o nouă remediere, care este în prezent în curs de dezvoltare, a spus BMW, adăugând că remedierea şi un inventar suficient de piese sunt aşteptate până la jumătatea anului 2022.

BMW a spus că unele vehicule rechemate anterior nu sunt acoperite de noua rechemare, deoarece au fost produse cu un design îmbunătăţit al încălzitorului cu supapă PCV.

Noua rechemare a fost determinată de o serie de rapoarte de incendiu la vehiculele BMW amintite anterior şi care au fost reparate.

BMW a spus că investigaţia sa a arătat că probleme de producţie ale furnizorilor furnizorilor ar putea duce la deteriorarea încălzitorului supapei PCV.

Producătorul auto a spus că nu are cunoştinţă de niciun accident sau răni legate de ultima rechemare. Potrivit companiei, proprietarii de maşini nu trebuie să oprească folosirea acestora în aşteptarea remedierii, dar ar trebui să înceteze să conducă dacă văd fum în zona din apropierea compartimentului motor sau simt un miros de fum sau de plastic ars.

Parallax

Vizualizari
966
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.596
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.97

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.596

Articole publicate : 1, 040
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri