Claudiu Zamfir

Berea românească numărul 1, Ursus, își aduce președinte nou, din Polonia

navete bere ursus-heineken-coca-cola-dreamstime

Cel mai mare producător de bere din România, Ursus Breweries, va avea, de la 1 ianuarie 2023, un  nou președinte, după după decizia lui Paul Barnett de a se întoarce în Australia, țara sa natală.

Polonezul Michał Mrowiec a fost numit în funcția de președinte al Ursus Breweries, a anunțat, miercuri, compania, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro. El va prelua funcția  începând cu data de 1 ianuarie 2023.

Mrowiec vine în România de pe poziția de vicepreședinte de vânzari al Kompania Piwowarska, afacerea poloneză a grupului japonez Asahi Europe & International, care deține și Ursus Breweries.

presedinte ursus

Managerul polonez lucrează la Kompania Piwowarska de 7 ani, iar înainte a fost director comercial la Coca Cola HBC, în Polonia și vicepreședinte de vânzări la Unilever. El are un masterat la Universitatea de Economie din Katowice.

„Numirea la conducerea Ursus Breweries mă onorează și mă bucur să vin în România – o țară care se aseamănă cu țara mea natală, Polonia” a declarat Michał Mrowiec, care își propune să mențină compania „pe același loc în topul preferințelor consumatorilor din România”.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.

Parallax

Vizualizari
327
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri