Claudiu Zamfir

Bancomat 100% contactless, în București, de la Banca Transilvania

Thumbnail

Clienții Băncii Transilvania pot să-şi gestioneze banii inclusiv printr-un ATM de ultimă generație, 100% contactless, fără fantă pentru card.

Dispozitivul se află în Bucureşti, la Promenada Mall, precizează Banca Transilvania, într-un comunicat.

Banii se pot retrage cu telefonul, prin aplicația BT Pay și Apple Pay, cu oricare dintre accesoriile colecției BT Pay şi cu cardurile BT contactles.

Noutatea este valabilă, de asemenea, pentru clienții BT care folosesc aplicația NEO private beta.
 
La finalul lunii iulie 2019, BT a devenit prima bancă din România de la care clienții pot retrage contactless bani de la bancomat cu telefonul sau cu cardul fără a fi introdus în fantă. În decurs de trei luni, clienții Băncii Transilvania au făcut peste 600.000 de retrageri contactless de la ATM.

Prin accesul contactless la bancomate, clienții BT au la dispoziție toate funcționalitățile de până acum ale ATM-urilor, cu excepția celor de activare a cardului şi de personalizare a PIN-ului, din motive de siguranță.

Banca Transilvania menționează că este singura bancă din România care oferă, prin colecția BT Pay, o serie de alternative de plată contactless, de tip wearables: ceas, brățară, sticker, aplicația BT Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay şi tastatura/extensia BT Pay.

Parallax

Vizualizari
726
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri