Raluca Abrihan

Banca Transilvania lansează NEOcont: Antreprenorii pot deschide un cont curent de la distanţă

Thumbnail

După lansarea NEOcont pentru persoanele fizice, Banca Transilvania vine cu încă o noutate referitoare la bankingul online, NEOcont pentru antreprenori. Deschiderea unui cont curent pentru companii se poate face acum 100% de la distanţă, prin orice dispozitiv.

După lansarea NEOcont pentru persoanele fizice, Banca Transilvania vine cu încă o noutate referitoare la bankingul online, NEOcont pentru antreprenori. Deschiderea unui cont curent pentru companii se poate face acum 100% de la distanţă, prin orice dispozitiv.

Antreprenorii au acum două facilităţi online, pentru primii paşi spre BT:

 • Deschidere de cont curent;

 • Deschidere şi administrare 100% online, cu cardul, a contului de capital social, facilitate lansată în 2019 care este, de asemenea, premieră pe piaţă, destinată celor care doresc să înceapă un business SRL sau SRL-D, pentru ca etapa de început să fie cât mai facilă.

Prin NEOcont persoanele juridice au acces la un pachet unic pe piaţă, care cuprinde gratuitate la transferuri bancare între clienţii BT, precum şi produse şi servicii:

 • Cont bancar care poate fi folosit imediat pentru plăți și încasări în lei sau valută;

 • Pachetul Contul Primul An Gratuit, care înseamnă zero comisioane la o serie de operaţiuni bancare pentru antreprenorii aflaţi la început de drum sau Pachetul Nelimitat, pentru firmele care au peste un an de activitate. Acesta presupune tranzacții nelimitate în rețeaua BT, la care clientul poate adăuga extraopțiuni în funcție de numărul de operațiuni pe care îl face lunar în orice valută. Pachetele conțin o serie de servicii de bază de care are nevoie un antreprenor: carduri business de debit, online banking, alertă pe cont, ridicări de la ATM etc.

Cei 7 paşi pentru a deschide de la distanţă cont la BT:

 • Pregătirea următoarelor documente: carte de identitate, Actul constitutiv al firmei şi Certificatul unic de înregistrare.

 • Accesarea paginii NEOcont pentru antreprenori de pe siteul BT și parcurgerea etapelor până la cea privind contactarea băncii prin apel video;

 • Încărcarea pe site a copiilor digitale a următoarelor documente: carte de identitate a reprezentantului legal al societății, Actulconstitutiv al firmei și Certificatul unic de înregistrare pentru firma pentru care se deschide contul online;

 • Completarea unor informații despre antreprenor și firmă (telefon, email, CUI – cod unic de înregistrare, denumirea companiei, cod CAEN), realizarea unui selfie și încărcarea pozei;

 • Apelarea video a NEOechipei de la Customer Care, prin accesarea linkului primit prin email; este necesară verificarea prealabilă a funcționării webcam-ului și microfonului telefonului/laptopului/calculatorului;

 • Alegerea unui pachet de cont curent şi semnare electronică;

 • Ulterior, antreprenorul primeşte pe email de la bancă documentele care confirmă deschiderea contului, IBAN-ul şi informaţii despre produsele şi serviciile din pachetul NEOcont.

Banca Transilvania are cea mai mare acoperire privind IMM-urile din România. 3 din 5 IMM-uri lucrează cu BT.

Prin NEOcont pentru persoane fizice, lansat la începutul lunii aprilie a.c., au fost deschise 2.500 de conturi la BT.

 

Parallax

Vizualizari
1359
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri