Claudiu Zamfir

Șoferii pot primi bacșiș pe aplicația Bolt, inclusiv în România

Thumbnail

Șoferii care fac transport de persoane prin aplicația Bolt pot primi și bacșiș de la clienți, tot cu telefonul, în urma unei actualizări anunțate, luni, de startup-ul de mobilitate în sistem ride-hailing.

Noua funcție din aplicația Bolt va da posibilitatea pasagerilor să ofere bacșiș șoferului, la finalul călătoriei, a precizat startup-ul, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Pentru a folosi noua opțiune, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația Bolt la cea mai recentă versiune. Pasagerii vor vedea opțiunea de a lăsa un bacșiș la sfârșitul cursei, atunci când o evaluează. Ei pot alege dintre opțiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori să o lase.

Bacșișul poate fi lăsat în maximum 15 minute după încheierea călătoriei, iar șoferii vor primi întreaga sumă. Funcția va fi lansată treptat pentru toți utilizatorii Bolt pe Android și iOS în această lună.

„Introducem această funcție pentru a permite pasagerilor să își arate recunoștința și să sprijine comunitatea noastră de șoferi, desigur, atunci când sunt mulțumiți de serviciile lor”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

La începutul lunii mai, Bolt a introdus categoria de autovehicule Bolt Protect, care marchează automobilele prevăzute cu un paravan protector între șofer și pasageri.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Bolt a fost lansată în 2013 de tânărul antreprenorul eston Markus Villig.  Aceasta este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Până în prezent, „unicornul” eston a obținut investiții de peste 400 de milioane de dolari, conform Crunchbase.com.

Bolt spune că are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.

Parallax

Vizualizari
718
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri