Redacția StartupCafe.ro

Încă 1.850 de autorizații TAXI în București

Thumbnail

Luni, Consiliul General al Municipiului București a adoptat o hotărâre pentru eliberarea a 1.850 de autorizații TAXI, iar 100 dintre acestea sunt pentru vehicule care pot transporta persoane cu dizabilități, scrie News.ro.

Din 2021 nu s-au mai eliberat autorizații TAXI în Capitală, spune primarul general Nicușor Dan, care a mai anunțat în ședinta Consiliului General un proiect care creează cadrul pentru eliberarea unor autorizații TAXI.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat. 

„Nu s-au mai eliberat autorizaţii taxi în Bucureşti din 2012. Creăm cadrul pentru a elibera 1.850 de autorizaţii TAXI dintre care un număr dedicat pentru vehicule care să poată transporta persoane cu dizabilităţi”, a precizat Nicuşor Dan în timpul şedinţei. 

El a mai spus că „mai sunt câteva sute de autorizaţii pentru neîndeplinirea condiţiilor pentru prelungire. Într-un interval de câteva luni de acum, fie ca urmare a referendumului naţional, fie în baza unui studiu, îmi doresc să creştem numărul maxim de autorizaţii care acum este 8.500 la 10.000”. 

Numărul de autorizaţii este disponibil după ce unele au fost retrase deţinătorilor în urma unor nereguli, la altele au renunţat deţinătorii.  

Parallax

Vizualizari
294
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 884
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri