Smile Media

Reparații auto cu piese furnizate de AutoDoc24

Thumbnail

De cele mai multe ori, atunci când apar probleme tehnice la nivelul autoturismului personal, cel mai rapid mod de a găsi soluții este să apelezi la un service auto. Aici, vei găsi atât profesioniști în domeniu, cât și piese auto compatibile cu ceea ce ai nevoie – însă toate la un preț destul de ridicat. Pe lângă manoperă, service-urile auto percep comision inclusiv pentru comandarea pieselor, lucru pe care îl poate face, de altfel, oricare dintre noi. Unul dintre furnizorii în industrie este AutoDoc24, unde găsești toate piesele auto de care ai nevoie.

Numele de AutoDoc a început să fie vizibil din anul 2015, moment în care a fost utilizat pentru redenumirea companiei.

Cum a crescut AutoDoc

La ora actuală, AutoDoc este retailer online de piese auto din Europa. Compania a înregistrat cea mai mare creștere în această industrie, între anii 2017 și 2018, de la 254 milioane de euro la 415 milioane de euro. Mai mult, AutoDoc are în vedere extinderea companiei în următorii ani, plecând de la cele 25 de țări europene în care este reprezentat. Pentru a veni în sprijinul fiecărui client, compania are peste 2,5 milioane de produse puse la dispoziție de 545 producători pentru 128 mărci de mașini.

Ce oferă AutoDoc

Platforma AutoDoc deține o gamă de piese auto, compatibile cu orice marcă de automobil de pe piață. De fiecare dată când vrei să cauți piese de schimb, poți utiliza sistemul de căutare de pe site-ul web oficial sau pe cel din aplicația AutoDoc App. Aceasta este disponibilă atât pe App Store, cât și în Google Play, cu ajutorul căreia vei putea căuta orice produs după codul său. Mai mult, ai la dispoziție 15 modalități de plată, precum și un catalog intuitiv cu piese auto. 

 

Acest articol a fost redactat folosind informații din Autodoc24.ro

 

Parallax

Vizualizari
493
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri