Redacția StartupCafe.ro

Apple „reînvie” bătrânul iPod

Device Apple

Apple a anunțat în 2022 că renunță la iPod, la mai bine de 20 de ani de la lansare primului model, însă acum a realizat un device de buzunar care, aparent, pare a fi noul iPod, susține TechCrunch.

Într-un document publicat recent de Biroul de Brevete din SUA, Apple a schițat un dispozitiv care combină designul carcasei de încărcare pentru căștile Airpods cu un ecran tactil care ar permite utilizatorilor să vizioneze filme, să verifice vremea și să schimbe melodii, arată sursa citată. 

După cum reiese din cererea de brevet, Apple pare că are vrea să obțină un brevent pentru dispozitivul asemănător cu un iPod Touch sau iPod Nano. Totuși, este vorba doar despre o schiță a acestui produs, ceea ce nu garantează că gigantul tech va lansa dispozitivul.

Anul trecut, Apple a anunţat că nu va mai produce iPod, legendarul player muzical a cărui lansare a însemnat revenirea Apple în al doilea mandat al lui Steve Jobs.

Lansat în octombrie 2001, iPod a rămas exclusiv dedicat muzicii până când a fost lansat iPod Touch, un dispozitiv cu touchscreen, care semăna cu un iPhone dar era lipsit de componenta GSM.

A şaptea şi ultima generaţie de iPod Touch a fost lansată în 2019.
 

Parallax

Vizualizari
805
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri