Adi Iacob

Aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW mai intră în 2 orașe din România

Thumbnail

FREE NOW, parte a platformei europene de mobilitate deținută de Daimler și BMW, se extinde în două noi orașe din România ― Cluj și Brașov. Peste 300.000 de clujeni și brașoveni folosesc în prezent aplicația de taxi și ridesharing Clever, parte din același grup, aplicație care va continua să fie operațională o perioadă, urmând să fie apoi înlocuită complet de FREE NOW.

”Cluj și Brașov sunt două hub-uri importante de mobilitate, unde cererea crește mai rapid decât capacitatea serviciilor disponibile. Numai în 2019, pasagerii din aceste orașe au comandat în total aproape 7 milioane de curse prin Clever, adică circa un sfert din numărul total de curse Clever și FREE NOW din toată țara. Odată cu lansarea FREE NOW în România, ne-am propus să aducem soluțiile de mobilitate la îndemâna oricui, iar Cluj și Brașov reprezintă doar primul pas. Anul acesta vom continua să investim pentru a aduce FREE NOW și în alte orașe în care aplicația Clever este disponibilă și pentru a oferi în premieră serviciile noastre de ridesharing și în orașe unde nu au fost până acum disponibile, cum este cazul în Brașov”, spune Andrei Frunză, CEO Clever / FREE NOW.

Primii 100.000 de pasageri din fiecare oraș au o cursă gratuită în cadrul aplicației, iar cei care aleg să facă plata prin card au reducere de 50% pentru toate cursele de ridesharing.

Pentru toate cursele, indiferent dacă sunt de Taxi sau Ride, FREE NOW oferă opțiunile de plată cash sau card în aplicație și nu percepe tarif dinamic, indiferent de perioada anului sau de momentul zilei, de vreme, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini.

În această perioadă, șoferii care migrează la FREE NOW în cele două orașe au 0 % comision și beneficiază de bonusuri, putând ajunge la venituri nete de până la 8.000 de lei, potrivit reprezentanților companiei.

Parallax

Vizualizari
1541
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri