Claudiu Zamfir

Aplicația Revolut introduce lecții crypto, cu premii

Thumbnail

Aplicația financiară Revolut, prezentă și pe piața românească, introduce și lecții în domeniul criptomonedelor, tranzacțiile crypto fiind deja disponibile pe platformă.
 
Potrivit unui comunicat transmis joi publicației StartupCafe.ro, seria de cursuri „Learn & Earn” va aborda următoarele subiecte: criptomonede, blockchain, tokenuri și protocoale.

De asemenea, clienții Revolut au șansa să câștige până la 15 dolari americani sub formă de tokenuri DOT dacă, la finalul cursurilor, răspund corect la un chestionar.

Cursuri crypto disponibile pe Revolut:

  • „Bazele cripto” (Crypto Basics) este primul curs, din care utilizatorii învață despre asemănările și deosebirile dintre criptomonede și monedele fiat, noțiunea de sisteme descentralizate, mecanismele tehnologiei blockchain, riscurile asociate investițiilor în criptomonede.
  • Al doilea curs este centrat pe rețeaua multichain Polkadot și pe modul în care integrează blockchain-urile în Web3 și internetul descentralizat. Cursul face apel la materiale vizuale, inclusiv carduri interactive și animații, prezentând informații despre tokenul nativ al Polkadot, DOT, precum și despre modalitățile de utilizare a acestuia, despre sistemul de guvernanță Polkadot și Polkadot ”Relay Chain”, lanțul central folosit de rețeaua Polkadot care permite blockchain-urilor unificate și independente să se conecteze la o platformă unificată.

„Este un interes foarte ridicat printre clienți să învețe mai multe despre criptomonede. Learn & Earn îi va ajuta să înțeleagă mai bine trend-urile, riscurile și potențialele oportunități aduse de criptomonede. Colaborarea noastră cu fundația Web3 a Polkadot, una dintre cele mai populare rețele de blockchain, îi va ajuta pe clienți să devină mai familiari cu conceptele din cripto”, a declarat Emil Urmashin, director general Crypto la Revolut.

În ultima perioadă, piața crypto a cunoscut o scădere abruptă. Polkadot se tranzacționa joi, la ora transmniterii acestei știri, la prețul de 7 dolari și 34 de cenți, în scădere față de ziua precedentă, conform Coinmarketcap.

Parallax

Vizualizari
1493
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri