Claudiu Zamfir

Românii pot achita note de plată la comun cu prietenii, pe telefonul mobil

Thumbnail

Românii pot face cumpărături comune cu prietenii, familia sau alte contacte din telefon, printr-o aplicație de mobil de la Banca Transilvania, care a lansat noi funcționalități.

Potrivit unui comunicat al Bpncii Transilvania, BT Pay, aplicația de tip wallet pentru cumpărături și transfer de bani cu telefonul, are trei funcționalități noi:

  • Împarte costul,
  • Solicită bani de la mai multe persoane şi
  • Trimite bani către contacte multiple din telefon.  

Cu noile opțiuni, cei care au card la Banca Transilvania pot să-și implice prietenii care folosesc aplicația BT Pay în diverse tranzacții comune. De exemplu, o notă de plată poate fi împărțită cu prietenii sau se pot strânge bani pentru cumpărături comune.

Aplicația BT Pay transformă smartphone-ul într-un portofel digital cu 7 funcționalități:

  • Cumpărături contactless cu telefonul, în țară şi în străinătate. Funcționalitatea este valabilă pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC (Near Field Communication) pentru terțe aplicații. Orice card BT poate fi adăugat în format digital, în aplicația BT Pay.
  • Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card BT de debit sau de credit, Visa sau Mastercard;
  • Consultarea detaliilor despre tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi punctele de loialitate STAR acumulate;
  • Acces la oferte BT şi ale partenerilor băncii în cadrul programului de loialitate STAR;
  • Împărțirea costului (Split the Bill), opțiune pentru care este necesară solicitarea de bani de la persoane aflate în contactul telefonului şi care folosesc, de asemenea, BT Pay. Suma poate fi împărțită în mod egal sau se poate solicita sumă diferită.
  • Solicitare de bani de la mai multe persoane prin selectarea acestora dintre contactele din telefon.
  • Trimitere de bani către mai multe persoane aflate în contactele telefonului.

„Vom lansa continuu funcționalități noi în cadrul BT Pay, aşa încât să devină tot mai mult parte din viața clienților noştri” - a spus Oana Ilaş, director coordonator, Direcția Dezvoltare şi Management Produse Retail, Banca Transilvania.

Aplicația a fost descărcată de peste 150.000 de ori, în primele cinci luni de la lansare, potrivit reprezentanților BT. În fiecare zi aplicația este descărcată, în medie, de 1.000 de ori.

Aplicația BT Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, pe smartphone-uri cu Android , respectiv iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardului /cardurilor BT.

Colecția BT Pay cuprinde aplicația cu acelaşi nume, stickerul, ceasul şi brățara contactless.

Parallax

Vizualizari
1564
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri