Smile Media

[P] Antreprenoriatul în domeniul bijuteriilor – cum funcționează?

Thumbnail

Antreprenoriatul oferă pe câte avantaje și satisfacții personale, pe atât de multe riscuri și provocări. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu și, inclusiv, antreprenorii. Astăzi discutăm despre domeniul bijuteriilor, unul extrem de competitiv și foarte creativ. Fondatoarea și CEO-ul magazinului online SaraTremo, Elena Andronic, oferă câteva sfaturi extrem de importante și interesante despre antreprenoriat. Descoperă în rândurile următoare tot ce trebuie să știi, precum și câteva dintre aspectele din spate ale poveștii de succes!

  1. Ce este SaraTremo?

Fiind parte din antreprenoriatul în domeniul bijuteriilor, afacerea SaraTremo se prezintă sub forma unui magazin online de bijuterii, ceasuri și accesorii. Pentru început, nu pare că se diferențiază cu nimic de alte business-uri de acest fel de pe piață. Ei bine, lucrurile se schimbă complet atunci când aducem în discuție modelele de bijuterii comercializate, livrarea rapidă, în doar 24 de ore, oriunde în țară și, în plus, împachetarea gratuită pentru cadou la fiecare comandă.

Brandul SaraTremo aparține fondatoarei Elena Andronic, cea care a avut prima sa afacere la 23 de ani. Ulterior, acest business a condus la apariția celui de-al doilea, conducând la un lanț de afaceri. 

  1. Care sunt avantajele unui business online?

La fel cum fondatoarea SaraTremo a menționat în interviurile furnizate, unul dintre principalele avantaje ale brandului este folosirea magazinului online. Multe dintre serviciile puse la dispoziție de platforma cu care lucrează îmbunătățesc experiența utilizatorului, precum și a procesului de primire al coletului. Chiar dacă antreprenoriatul online este o mare provocare, acesta oferă avantaje multiple – printre care se numără posibilitatea de a fi primul pe piață cu un anumit subiect sau produs.

  1. Ce metode au avut succes în afacerea cu bijuterii?

Cele mai multe dintre mijloacele de a vinde și a atrage clienți sunt bine puse la punct în companiile mari, cu istorie și impact în piață. Cu toate acestea, calitatea produselor este, de departe, cel mai important aspect atunci când vine vorba de succesul în afaceri. Calitatea serviciilor pe care un antreprenor le oferă sunt, de asemenea, la fel de necesare. 

Clientul va reveni sau va recomanda business-ul doar dacă a avut o experiență deosebită la primirea coletului. În plus, ușurința și modalitatea prin care se face returul, precum și schimbul de produse este important și trebuie să fie luat în considerare cu foarte multă atenție.

Interesul tot mai crescut al persoanelor în direcția antreprenoriatului este vizibil și se resimte în piața de business. În ciuda momentelor și a provocărilor nu tocmai ușoare, satisfacțiile sunt pe măsura așteptărilor. Chiar dacă viitoarea generație se confruntă cu situații în care își dorește să renunțe la business, specialiștii recomandă să nu facă acest lucru, cel puțin nu până nu sunt complet siguri de această decizie. Orice început este dificil, însă, cu puțin efort și putere, poate să fie o singură amintire dificilă în ceea ce privește întregul proces.  

Parallax

Vizualizari
129
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri