Raluca Abrihan

Platformă de recrutare pentru studenți și companii, lansată în universităţile din România

Thumbnail

Platforma de recrutare SmartDreamers, în parteneriat cu câteva universităţi din întreaga ţară, a lansat o aplicaţie prin care studenţii să îşi gasească mai ușor un internship în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor. Iată care sunt primele instituţii de învăţămant care pun la dispoziție această platformă.

 

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș, Universitatea Ovidius din Contanța și Universitatea Spiru Haret sunt primele instituții de învățământ care pun la dispoziția studenților și companiilor un instrument menit să simplifice interacțiunea dintre cererea și oferta de muncă.

Companiile interesate de angajarea studenţilor din universitățile enumerate îşi pot promova gratuit joburile pe site-ul instituțiilor de învățământ.

Dezvoltarea unei aplicații de recrutare pentru universități implică costuri mari și o perioadă de timp destul de îndelungată. Noi am văzut o oportunitate de a oferi know-how-ul nostru, prin dezvoltarea unei aplicații ușor de instalat pe site-ul universității, coroborat cu functionalități de recrutare avansate. Toate acestea, în mod gratuit, pentru a simplifica accesul studenților la cele mai bune joburi și internship-uri” afirmă Adrian Cernat, CEO și fondator SmartDreamers.

Numărul universităților din România și regiunea Europei Centrale și de Est care se vor alătura acestui proiect va crește până la finalul anului.

Dacă ești student sau recrutor, poți găsi job sau posta un anunț de angajare, aici:

Universitățile care vor să devină parteneri în acest proiect, pot solicita primirea aplicației (în mod gratuit) pe următoarea pagina web: http://bit.ly/2i0PTh8

Parallax

Vizualizari
3565
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri