Smile Media

[P] Vă plac băile moderne?

Thumbnail

Dacă vă plac băile moderne și dacă doriți să renunțați la monotonia vechilor decoruri, vă recomandăm să apelați la cele mai bune soluții pentru amenajarea băilor dumneavoastră. Anumite produse moderne au și un foarte înalt grad de funcționalitate care prinde foarte bine, în special într-o familie numeroasă în care există și foarte mulți copii.

Căzi cu picior

Reprezintă o opțiune foarte modernă de decorare a unei băi în prezent. Magazinele de specialitate au oferte foarte interesante și produse foarte moderne din această categorie. Vă recomandăm o cadă colorată cu picior. Întreținerea se va face mult mai ușor, reparațiile la fel. O puteți monta pe partea laterală a băii sau o puteți monta și în mijlocul ei. În mod cert va schimba mult aspectul băii noi, care va fi mult mai vesel.

Căzi freestanding

Sunt în top-ul preferințelor în prezent! Este foarte adevărat că o cada freestanding masivă și de o foarte bună calitate va atrage toate admirațiile într-un timp foarte scurt. Astfel de căzi sunt și foarte funcționale. Este foarte ușor să îmbăiați copiii sau să pregătiți lucrurile pentru spălare. Montarea lor este puțin anevoioasă, însă efortul va fi din plin răsplătit.

Cel mai estetic este să fie montată în centrul băii sau spre centru. În felul acesta baia va părea mult mai spațioasă și pereții laterali vor putea fi folosiți pentru montarea mobilierului.

Vă recomandăm să alegeți cu atenție o baterie cada freestanding ultramodernă, pentru un plus de decor. Poate fi și un model mai simplu dacă este pe gustul dumneavoastră, bineînțeles.

Dușuri moderne

Cabinele de duș sunt foarte demodate. Se întrețin și foarte greu. Nu sunt deloc foarte comode pentru persoane vârstnice sau pentru copii. Dacă spațiul vă permite, recomandarea noastră este să optați în spațiul băii pentru un conform maxim și pentru un duș modern de tip walk-in.

Nu sunt deloc greu de realizat și funcționalitatea este maximă, la fel ca și în cazul căzilor de tip freestanding.

Vor fi foarte îndrăgite de copii și mai ales de persoanele vârstnice din familie. Foarte comod veți putea să vă răcoriți și să vă relaxați după o zi plină de agitație și oboseală la servici.

La toate acestea puteți adăuga o soluție modernă pentru acoperirea pardoselii. Nu optați pentru aceeași gresie monotonă care este ține și frig. Alegeți pardoseli moderne realizate din lemn sau pardoseli acoperite cu plută. Sunt plăcute la atingere și foarte călduroase mai ales în anotimpurile reci.

Dulapurile de baie trebuie să fie suficiente pentru a ascunde toate produsele din baie și toate prosoapele pufoase. Puteți opta pentru mobilă colorată de baie. Sunt frumoase nuanțele neutre, însă sunt foarte potrivite și culorile mai închise. Ies mai mult în evidență și aspectul băii este mult mai vesel.

Orice accesoriu atipic, tablouri, plante, corpuri de iluminat cu forme neobișnuite, pot schimba monotonia într-un mod foarte simplu.

Sunt foarte multe obiecte de decor cu prețuri minime cuprinse în ofertele magazinelor care comercializează produse speciale pentru baie. Merită să le acordați atenție maximă. Având prețuri avantajoase, acestea pot fi înlocuite în mod periodic.     

Parallax

Vizualizari
63
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri