Luminita Parvu

Afacerile medicale și susținerea bancară  

Thumbnail

Medicii au investit cel mai mult în aparatura medicală de ultima generație, precum și în sedii cu destinație medicală. 30% dintre medici şi peste 50% dintre cabinetele medicale fac parte din programul Divizia pentru Medici (DPM) care a susținut în decurs de 10 ani peste 40 de mii de inițiative din domeniul medical prin finanțări și consultanță.

 DPM este un program inițiat de Banca Transilvania și dedicat în exclusivitate clienților medici și reprezintă o inițiativă susținută de Colegiul Medicilor din România.

Prin Divizia pentru Medici sunt acordate finanțări pentru dezvoltarea unor proiecte personale și profesionale - deschiderea de cabinete medicale, achiziționarea de echipamente medicale, participarea la congrese etc.  
Clienții DPM sunt persoane fizice și juridice - cabinete medicale individuale, SRL-uri, PFA-uri, laboratoare de tehnică dentara, clinici și spitale.

Majoritatea investitiilor medicilor s-au îndreptat spre aparatura medicală de ultimă generație și modernizarea, achiziționarea sau construirea de sedii cu destinație medicală.

BT are 7 agenții dedicate colaborării băncii cu medicii și o echipă formată din peste 60 de persoane, inclusiv medici.
Oferta pentru medici a Băncii Transilvania cuprinde finanțări, carduri de credit, dar și soluții de economisire și facilități de cash management.

Prin intermediul platformei diviziapentrumedici.ro, medicii au acces la informații despre produsele BT dedicate, la ghidul medicului întreprinzător, informații despre congrese, echipamente medicale și fonduri europene.
 

Parallax

Vizualizari
88
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri