Luminita Pirvu

Afaceri.ro: Misiune economică în Texas

Thumbnail

Antreprenorii și specialiștii care vor să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor și să atragă investiţii din SUA pot merge în misiune economică în Texas împreună cu Afaceri.ro.

Arhipelago, Asociația Creierului Iași și Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) organizează o ediție specială a unei Misiuni Economice sub egida Afaceri.ro în Statele Unite ale Americii, de această dată în Texas: Houston, Austin și Dallas.

Aceasta se va desfășura în perioada 9 - 20 martie 2018, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice.

Evenimentul se adresează în special antreprenorilor și specialiștilor din domeniile Medicină, IT, Academic, Agricultură și Zootehnie, Aeronautică, Inginerie, Petrol și Gaze, Științific și Marketing, dar și reprezentanților administrației publice.

Misiunea este totodată dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiţii și know how din Statele Unite ale Americii.

În cadrul acestei misiuni economice delegații vor participa la o serie de întâlniri, vizite de lucru și prezentări de documentare în locuri precum: centre medicale (Centrul Medical Texas, Spitalul MD Anderson, Spitalul Hermann etc.), instituții de învățământ superior (Universitatea Rice, Universitatea Texas, Universitatea de Medicină Baylor etc.), alte organizații și companii (Primăria Houston, NASA Johnson Space Center, Expoziția Houston Livestock, alte companii texane renumite etc.).

„România are nevoie să se recordeze la economia Statelor Unite și prin prisma accesului întreprinzătorilor români pe această piață. Am ales Texas deoarece există un potențial real de colaborare, uși deschise, industrii specializate unde pot fi găsite interese complementare și, nu în ultimul rând, o comunitate românească entuziastă”, a declarat Marius Alexa, fondatorul Afaceri.ro

Mai multe detalii pe pagina oficială Afaceri.ro 

 

 

Parallax

Vizualizari
317
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri