Luminita Pirvu

Afaceri.ro - Misiune economică maraton în trei orașe din Texas, SUA

Thumbnail

Delegația Afaceri.ro va organiza întâlniri și vizite de lucru în orașele Houston, Austin și Dallas în martie, cu scopul de a deschide oportunitățile din domeniul afacerilor, cercetării în medicină, al cooperării IT și al activităților culturale și educaționale și de a încuraja relațiile economice, educaționale și culturale de lungă durată cu statul Texas.

Misiunea Economică se va desfășura în perioada 9 - 20 martie 2018, fiind dedicată valorificării potențialului de colaborare dintre România și statul Texas și având ca obiectiv organizarea de întâlniri, vizite de lucru și prezentări de documentare cu persoane cheie din companii, universități, spitale și instituții publice. Cu ocazia acestui eveniment va fi încheiat acordul bilateral de începere a procesului de înfrățire a Municipiului Iași cu City of Houston, Texas.

Vestea începerii unui proces de înfrățire menit să consolideze și mai mult relațiile româno-americane ar trebui să încurajeze firmele românești să participe la misiunea din martie și să valorifice oportunitățile și deschiderile puse la dispoziție. Semnarea acordului bilateral este considerat un pas foarte important pentru conectarea regiunii Moldova cu mediul de afaceri, tehnologic și academic din Texas, SUA.

Comunitatea antreprenorială din Iași își propune o cooperare internațională prin diferite proiecte , astfel încât locuitorii din ambele orașe să se alăture și să beneficieze pe deplin de ele. 

Semnarea acordului oficial de către reprezentanții orașelor Iași și Houston este un prim pas dintr-un proces mai îndelungat, iar facilitatorii acestui demers promit urmărirea îndeaproape a tuturor detaliilor, cu scopul asigurării succesului acestui ambițios proiect.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această misiune economică pot accesa pagina oficială  sau să contacteze organizatorii

Misiunile economice Afaceri.ro sunt derulate cu scopul de a ajuta companiile românești cu potențial de internaționalizare. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile. 

Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri. Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong și Macao.
 

Parallax

Vizualizari
123
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri