Redacţia

Misiune economică Afaceri.ro în China

Thumbnail

Misiunea economică Afaceri.ro Hong Kong - Macao 2017 va avea loc în perioada 12 - 19 octombrie și se adresează exportatorilor și importatorilor, antreprenorilor, în special din industria electronicelor, software și ramurile conexe, însă misiunea este dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața chineză, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu această țară, să identifice parteneri de dezvoltare și/sau să atragă investiţii, și nu în ultimul rând, să traiască o experiență de afaceri interesantă.

Organizatorii misiunilor economice Afaceri.ro se pregătesc intens pentru sezonul de toamnă. Pentru luna octombrie, aceștia pregătesc o deplasare în Hong Kong, invitând să li se alăture și alți antreprenori sau firme românești care își doresc să-și deschidă drumul către mediul de afaceri de pe continentul asiatic.

Una dintre principalele activități din cadrul șederii de 5 zile va fi participarea la Hong Kong Electronics Fair și ElectronicAsia Fair, care se vor concentra pe cele mai noi și inovative produse electronice la nivel mondial. Târgurile, unele dintre cele mai mari din lume din domeniu, au obiectivul de a reuni cei mai buni inovatori din industria electronicelor și de a pune față în față peste 4000 de expozanți cu participanți din peste 140 de țări.

Pe lângă participarea la cele doua expoziții, delegația românească va participa la o întâlnire de afaceri la sediul Hong Kong Trade Development Council, altă întâlnire marca Afaceri.ro în Macao, diverse sesiuni de networking, dar și la activități cultural-turistice.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre această misiune economică sunt invitați să acceseze pagina oficială - http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-hong-kong-macao-2017-economic-mission/ - sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Evenimentul este organizat de Arhipelago și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii.

Parallax

Vizualizari
99
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri