Redacția StartupCafe.ro

Bootcamp pentru antreprenori în Uzbekistan

Thumbnail

Afaceri.ro organizează un bootcamp pentru antreprenori în Uzbekistan, la finalul lunii august 2019. Între 27 august - 4 septembrie vor fi organizate cursuri, ateliere și vizite de studiu în Tașkent, Samarkand, Khiva și Buhara.

”Programul cuprinde cursuri de antreprenoriat, creativitate, gândire laterală, cursuri de etică și cultura afacerilor în Asia Centrală. Vor fi organizate vizite de studiu și întâlniri relevante pentru interesele de afaceri ale participanților. Cursurile și evenimentele vor fi organizate inovativ în cadre spectaculoase oferite de istoria și geografia Uzbekistanului”, se arată într-un comunicat Afaceri.ro.

Organizatorii spun că vor utiliza logistica locală, în care vor fi incluse spectaculosul tren rapid din Uzbekistan, avioane și mașini de teren (jeep safari prin deșert). Se vor vizita locuri unice, cum ar fi , iar

Programul include o vizită la mormântul lui Timur Lenk si experiențe ale culturii autentice din Asia Centrală printr-un program social inedit. Programul se adresează întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei dar cu precădere din industria alimentară, educație, agricultură, Textile, ICT și turism.

“La finalul acestui bootcamp ne așteaptăm ca participanții să fie mai pregătiți pentru afaceri antreprenoriale, mai inspirați în decizii, cu mai multe cunoștiințe relevate despre economia și oportunitățile Uzbekistanului dar și ale Asiei Centrale în general”, a declarat coordonatorul proiectului, Marius Alexa.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine educația cu explorarea, să scoată din zona de confort tradițională întâlnirile de tip training, ateliere de lucru și networking, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate să acceseze pagina oficială – https://www.afaceri.ro/bootcamp-afaceri-ro-uzbekistan-2019/ – sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire și care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii și companiile românești să devină mai competitivi. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile.

Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin, Dallas, Tbilisi, Baku. Bootcamp-uri Afaceri.ro au organizate în Siberia, Kamceatka, Tibet și Nepal.

 

Parallax

Vizualizari
98
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 949
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri