Smile Media

[P]  Îți deschizi o afacere? Iată cum alegi casa de marcat potrivită!

Casa de marcat

Deschiderea unei afaceri vine la pachet cu o serie de responsabilități, astfel că antreprenorii trebuie să aibă un plan bine pus la punct și să nu omită niciun detaliu. De exemplu, achiziționarea casei de marcat reprezintă o etapă importantă pentru operatorii economici care au obligația, conform legii, de a utiliza acest aparat.

Obligativitatea de a folosi casa de marcat este dictată de specificul activității, fiind un echipament esențial în cazul agenților economici care livrează bunuri către populație sau prestează servicii cu caracter permanent. Poate fi vorba despre un salon, un magazin sau un restaurant.

Cum se alege o casă de marcat potrivită?

Achiziția unor case de marcat noi pentru orice tip de business începe prin identificarea unui furnizor de încredere, adică autorizat de către Ministerul de Finanțe. AttoSoft bifează acest criteriu și pune la dispoziția operatorilor economici o gamă variată de echipamente fiscale care să contribuie la productivitatea afacerii.   

Pentru că este un echipament cu rol important în funcționarea afacerii, casa de marcat trebuie aleasă cu atenție. Se va lua în considerare cât de mare este afacerea respectivă și se va ține cont inclusiv de planurile pentru viitor, în cazul unei eventuale extinderi a departamentelor sau a inventarului de produse. Astfel, se va face o estimare a numărului de bonuri eliberate zilnic și a numărului de articole din casa de marcat pentru a determina modelul potrivit.

Specificul afacerii este relevant din mai multe puncte de vedere în alegerea casei de marcat. De exemplu, pentru activități de curierat, se impune utilizarea unui echipament portabil și compact. Același lucru se aplică și în cazul firmelor care se ocupă de transportul persoanelor. In magazinul online Casedemarcat.eu sunt disponibile atât case de marcat staționare, cât și mobile.

Un alt aspect ce poate fi important în cazul unor operatori economici este viteza de tipărire a casei de marcat. Dacă echipamentele folosite sunt performante și rapide, atunci și satisfacția clientului va crește, ceea ce contează foarte mult în cazul supermarketurilor sau altor unități comerciale unde se formează cozi și se dorește scurtarea timpului de așteptare.

Ce rol are casa de marcat în productivitatea operatorilor economici?

Scopul unei case de marcat este să contribuie la economisirea de timp alocat unor sarcini repetitive și să crească productivitatea în cadrul afacerilor. Un echipament fiscal simplu de utilizat, precum și folosirea unor accesorii pentru case de marcat rezistente, înseamnă o mai mare eficiență a angajaților, optimizarea activităților și de asemenea, rentabilitatea investiției.

Casele de marcat moderne integrează numeroase funcții menite să ușureze munca operatorului și să asigure înregistrarea rapida a tranzacțiilor. Dacă se alege de la început un echipament care se pliază pe specificul afacerii și care este achizițonat în conformitate cu planurile de extindere, aceasta nu va fi înlocuită multă vreme.

La AttoSoft, operatorii economici pot identifica rapid o casă de marcat potrivită pentru afacerea lor, deoarece fiecare model prezentat în catalogul online este însoțit de recomandări și specificații tehnice. În plus, tot de aici se pot achiziționa accesorii pentru aparatul fiscal și consumabile.

Parallax

Vizualizari
141
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri