Claudiu Zamfir

Achiziție în IT-ul românesc: Grecii de la SoftOne cumpără o firmă brașoveană de implementare software

softone-qbs

SoftOne România, parte din grupul grec Softone, companie care oferă soluții informatice pentru întreprinderi, a achiziționat o firmă brașoveană de implementare software.

Prin cumpărarea firmei brașovene QBS Retail & Logistics, SoftOne România își dublează numărul de angajați și țintește o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% în 2023, a informat, joi, compania, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Cu 17 angajați, QBS Retail & Logistics a realizat venituri totale de 3,74 milioane de lei și profit de 2,56 milioane de lei, în anul 2022. Firma brașoveană este condusă de Iulian Tănasă, director general.

Noua subsidiară SoftOne România din Brașov se va axa pe susținerea partenerilor și a clienților din regiunea Transilvania.

QBS Retail & Logistics era deja un partener cu experiență în cadrul ecosistemului SoftOne, ca implementator de soluții business software. Cu vechime de 20 de ani, firma brașoveană oferă servicii integrate de analiză, dezvoltare și implementare pentru clienții săi.

„Această mișcare strategică reprezintă un pas extrem de important în extinderea și dezvoltarea SoftOne pe piața din România, ce ne va ajuta să ne consolidăm prezența în regiunea Transilvaniei și să ne deservim partenerii existenți la nivel național mult mai eficient”, a declarat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne România.

Parallax

Vizualizari
990
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri