Smile Media

[P] 3 motive pentru care merită să investești în uniforme antimicrobiene

uniforme antimicrobiene

În spitale, cabinete medicale, clinici stomatologice și laboratoare de analize, uniforma are un rol esențial. Este mai mult decât un element care ajută la identificarea cadrelor medicale, având o importanță considerabilă în menținerea unui mediu steril și sigur atât pentru personal, cât și pentru pacienți.

Calitatea uniformei este determinată în special de materialul de fabricare, acesta fiind motivul pentru care țesăturile antimicrobiene au revoluționat industria medicală și au devenit alegerea principală a multor profesioniști din domeniul sănătății.

Ce sunt uniformele antimicrobiene?

Uniformele antimicrobiene au fost concepute cu obiectivul de a face unitățile medicale mai sigure pentru personalul medical și pentru pacienți, având potențialul de a împiedica reproducerea microorganismelor dăunătoare, ca bacterii, virusuri și fungi. Deci, uniforma antimicrobiană este cea în fabricarea căreia se utilizează agenți antibacterieni activi, utilă în spațiile unde riscul de răspândire a unor afecțuni crește dacă nu se îndeplinesc standarde înalte de igienă.

MediFashion propune cadrelor medicale o ofertă variată de uniforme antimicrobiene, care asigură protecție, mobilitate și confort în timpul purtării. Tratate cu tehnologii speciale care protejează țesătura de contaminare, acestea sunt disponibile într-o gamă variată de modele și culori, pentru orice tip de siluetă.

De ce sunt uniformele antimicrobiene o alegere inspirată pentru orice cadru medical?

În mediul spitalicesc, riscul ca bacteriile să prospere și să se răspândească este foarte mare. Acesta poate fi redus prin respectarea unor standarde înalte de igienă și prin alegerea de către medici și asistente a unor uniforme special concepute să crească nivelul de siguranță și să scadă posibilitatea de contaminare încrucișată. Există numeroase motive pentru a înlocui uniformele obișnuite cu cele antimicrobiene din catalogul MediFashion.ro:

1. Limitează răspândirea bacteriilor

Medicii și asistentele i-au contact cu numeroși pacienți în fiecare zi, ceea ce se traduce într-o posibilitate mare de răspândire a microbilor. Progresul în medicină și noile tehnologii au permis crearea unor uniforme care să contribuie la siguranța personalului și a pacienților deopotrivă. În timpul procesului de fabricare, agenți antimicrobieni sunt adăugați în țesătură.

De exemplu, un halat medical Cherokee Revolution Tech oferă un plus de siguranță datorită tehnologiei cu nanoioni de argint, care creează un scut de protecție împotriva bacteriilor. În plus, uniformele din colecția Revolution Tech, marca Cherokee, beneficiază de tratament care asigură barieră pentru fluide;

2. Combat mirosurile neplăcute

Uniformele antimicrobiene care sunt tratate astfel încât să nu permită trecerea lichidelor au o capacitate impresionantă de a combate mirosurile neplăcute, ca urmare a faptului că împiedică absorbția fluidelor. Atunci când intră în contact cu uniforma, lichidele alunecă pe suprafața ei și nu pătrund în țesătură, ceea ce înseamnă și protecție împotriva petelor;

3. Sunt rezistente

Rezistența este un alt motiv pentru care investiția în halate antimicrobiene este avantajoasă. Tehnologia din spatele acestor țesături inovatoare contribuie și la durabilitatea materialului, ceea ce înseamnă că vor putea fi purtate multă vreme dacă sunt îngrijite în conformitate cu indicațiile producătorului. Deci, alegerea acestor uniforme se poate dovedi a fi convenabilă și pentru buget, deoarece nu necesită înlocuire la fel de des precum halatele clasice.

În concluzie, uniformele antimicrobiene sunt piese vestimentare dedicate personalului medical și prevăzute cu numeroase caracteristici benefice, precum protecția împotriva bacteriilor, durabilitatea și confortul. Astfel de uniforme pot fi găsite la MediFashion, care prezintă colecții renumite la nivel internațional pentru atribute ca siguranța, confortul și diversitatea.   

Sursa foto: Unsplash.com

Parallax

Vizualizari
40
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri