Proiect sprijinit de :

Parteneri:
VIDEO Tutorial Google: Cum castigi primii clienti online, in 30 de minute - Introducere in AdWords. Vezi inregistrarea transmisiunii Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis marti, 1 septembrie, de la ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul. Transmisiunea s-a incheiat dar poti viziona tutorialul inregistrat.
Tutorial Video: Incepi cu bani putini, ai control deplin si poti masura rezultatele. E debutul in marketing online Poti incepe promovarea online a afacerii fara un buget prea mare, ori chiar gratuit, ai control deplin asupra mesajelor pe care le trimiti catre posibilii tai clienti si poti masura direct si rapid rezultatele campaniilor de promovare daca stii cateva notiuni de baza despre marketingl online. Alexandru Victoriu, account strategist si Vlad Popa, associate acount strategist la Google prezinta aceste avantaje intr-un tutorial video realizat impreuna cu StartupCafe Romania.
VIDEO Tutorial Google: ABC-ul promovarii pe internet - Introducere in online marketing. Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au deschis joi, 20 august, seria de tutoriale introductive in marketing si promovare online destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul. Specialisti de la Google au prezentat instrumente utile si strategii de promovare si au raspuns la intrebari,  pe pagina dedicata transmisiunii, de pe StartupCafe. Transmisiunea LIVE s-a incheiat, dar poti urmari inregistrarea.