Proiect sprijinit de :

Parteneri:
Articol cu

VIDEO Tutorial Google: “Cum faci bani din continut sau aplicatii, pe mobil”, miercuri, 2 noiembrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe.ro

de Ovidiu Popica
Marţi, 1 Nov 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro difuzeaza miercuri, 2 noiembrie, de la ora 16.00, al cincilea video tutorial live, din sesiunea 2017, despre monetizarea continutului pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul. Invitata: Irina Fosa, Strategic Partner Manager, Google. 

Urmareste inregistrarea:


Articol cu

VIDEO Tutorial Google: “Studiu de caz: website de e-commerce adaptat la mobil”, miercuri, 19 octombrie 2016, de la ora 16.00. Urmareste inregistrarea.

de Ovidiu Popica
Miercuri, 19 Oct 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro a difuzat miercuri, 19 octombrie, de la ora 16.00, al patrulea video tutorial live, din sesiunea 2017, despre marketing si promovare pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Invitat: Paul Brie, Head of JavaScript Development, Evozon
, una dintre cele mai mari firme de IT din Cluj-Napoca.

VIDEO Tutorial Google: “Metode si instrumente de optimizare pentru website-uri pe mobile”, miercuri, 12 octombrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe.ro

de Ovidiu Popica
Marţi, 11 Oct 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro difuzeaza miercuri, 12 octombrie, de la ora 16.00, al treilea video tutorial live, din sesiunea 2017, despre marketing si promovare pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul. Invitat: Paul Brie, Head of JavaScript Development, Evozon, una dintre cele mai mari firme de IT din Cluj-Napoca.

Urmareste inregistrarea:

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: "Adevarata valoare a mobilelor, in 4 micro-momente esentiale”, miercuri, 5 octombrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe

de Ovidiu Popica
Marţi, 4 Oct 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro difuzeaza miercuri, 5 septembrie, de la ora 16.00, un nou tutorial video live despre marketing si promovare pe dispozitivele mobile, destinat antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Urmareste inregistrarea:


Articol cu

VIDEO Tutorial Google:  "Cum arata si ce fac clientii tai pe mobile”, miercuri, 28 septembrie 2016, de la ora 16.00, in direct, pe StartupCafe

de Ovidiu Popica
Luni, 26 Sept 2016

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro redeschid miercuri, 28 septembrie ora 16.00, seria de tutoriale despre marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Urmareste inregistrarea:


​Tutorial VIDEO Certificari Google - Eficienta campaniilor de marketing pe mobile, sesiunea 4. Live Q&A

de Redactia
Miercuri, 21 Sept 2016

La Google Partners Mobile Academy are loc ultimul seminar online din programul  Mobile Academy, sesiunea din toamana aceasta  avand ca tema eficientizarea campaniilor desfasurate si dobandirea de noi tehnici de promovare. Cursul online, ce de-al patrulea la numar are cu tema "Live Q&A" si se desfasoara miercuri, 21 septembrie, 16:00-17:00 pm.

UPDATE: Vezi inregistrarea sesiunii de intrebari si raspunsuri

​Tutorial VIDEO Certificari Google - Eficienta campaniilor de marketing pe mobile, sesiunea 3. Formatele de anunturi

de Redactia
Miercuri, 14 Sept 2016

Google Partners Mobile Academy va invita la un nou seminar online din cadrul Mobile Academy, sesiunea din toamana aceasta  avand ca tema  eficientizarea campaniilor desfasurate si dobandirea de noi tehnici de promovare. Cursul online, ce de-al treilea la numar are cu tema "Formatele de anunturi" si se desfasoara miercuri, 14 septembrie, 16:00-17:00 pm.

Tutorial VIDEO Certificari Google. Cum poti sa-ti cresti eficienta campaniilor de marketing pe mobile

de Redactia
Miercuri, 31 Aug 2016Derulati campanii pe Mobile, dar nu detineti inca certificarea? Google va invita sa luati parte la cursurile online din cadrul Mobile Academy pentru a creste eficienta campaniilor desfasurate si de a dobandi noi tehnici de promovare.

Urmareste in articol inregistrarea sesiunii de pregatire online.

Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 6. Formate de anunturi si scorul de calitate

de Redactia
Vineri, 4 Mar 2016

A sasea sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Cristian Ignt, a prezentat vineri, 4 martie 2016, de la ora 16.00 ce formate de anunturi poti utiliza in Adwords si cum imbunatatesti scorul de calitate al anunturilor. Inregistrarea poate fi urmarita si pe StartupCafe.ro.

Articol cu

Colectie Video. Inregistrarile sesiunilor de pregatire pentru Certificare Google in Romania: Certification Academy

de Redactia
Miercuri, 2 Mar 2016

Google Partners Online Academy a finalizat azi primul capitol, cel de Notiuni Fundamentale, din seria cursurilor de certificare, destinate persoanelor care doresc sa isi dezvolte cunostintele despre instrumentele de promovare prin Google. StartupCafe.ro a grupat la un loc toate cele sase sesiuni iar cursantii care nu au avut posibilitatea sa le urmareasca in direct pot gasi inregistrarile alaturi de calendarul sesiunilor pentru urmatoarele doua capitole ale modulului Google AdWords. 

Google Partners Online Academy ofera gratuit traininguri online despre Google AdWords, Google Analytics, Google Video Advertising si Google Mobile Advertising.

Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 5. Strategii de optimizare a site-urilor

de Redactia
Joi, 25 Feb 2016

A cincea sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Gabriela Andrei, va prezenta vineri, 26 februarie, la ora 16.00 cum realizezi strategiile de optimizare a site-urilor. Transmisiunea LIVE poate fi urmarita pe pagina evenimentului, pe canalul Youtube si pe StartupCafe.ro.

Articol cu

Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 4. Cum evaluezi campaniile din Google AdWords

de Redactia
Miercuri, 24 Feb 2016

A patra sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Gabriela Andrei, va prezenta azi, la ora 16.00 cum evaluati rezultatele campaniilor derulate prin Google Adwords. Transmisiunea LIVE poate fi urmarita pe pagina evenimentului, unde ii puteti pune Gabrielei intrebari, pe canalul Youtube si pe StartupCafe.ro.

Pentru transmisiunea in direct, revino pe StartupCafe la ora 16.00

Articol cu

Tutorial Google: Certification Academy, Sesiunea 3. Anunturile Adwords

de Ovidiu Popica
Vineri, 19 Feb 2016

A treia sesiune din modulul "Certification Academy", transmisa prin Hangout On Air, cu Gabriela Andrei, a prezentat cum poti lucra eficient cu anunturile Adwords. Inregistrarea poate fi urmarita pe StartupCafe.ro care a preluat sesiunea in aceasta pagina iar pentru cursantii care nu au putut urmari video in direct, StartupCafe a realizat si o sinteza in format LIVE TEXT.

Articol cu

Tutorial Google. Certification Academy, Sesiunea 2: Setarile campaniei Adwords.

de Redactia
Miercuri, 17 Feb 2016

Google Romania a transmis, in direct, a doua sesiune din programul de cursuri online ”Google Partners Certification Academy” in care Gabriela Andrei a prezentat Setarile Campaniei Adwords. Cursurile din cadrul Google Partners Online Academy sunt sustinute de catre traineri certificati, profesionisti cu experienta solida specializati in Google AdWords, Google Analytics, Sales, promovare video, mobile. Urmareste inregistrarea tutorialului video.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: "Cum sa iti promovezi produsul pe Youtube mai ieftin decat la TV". Urmareste inregistrarea

de Ovidiu Popica
Marţi, 24 Nov 2015

Al saptelea tutorial, "Tutorial Google: "Cum sa iti promovezi produsul pe Youtube, mai ieftin decat la TV", iti arata ce formate de promovare poti utiliza pe Youtube si cum te poti folosi de acestea pentru ca produsul tau sa ajunga la milioane de consumatori.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google: ”Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords”

de Ovidiu Popica
Marţi, 10 Nov 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis vineri, 13 noiembrie 2015, ora 12.00, un nou tutorial "Cum obtii rezultate cu campaniile de remarketing, in Google Adwords", care arata - in special detinatorilor de magazine online -  cum pot optimiza rentabilitatea investitiei in campaniile de promovare online, completandu-le cu initiative de remarketing.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google:  "Cum iti poti masura rezultatele de trafic - Introducere in Google Analytics". Urmareste inregistrarea pe StartupCafe

de Ovidiu Popica
Marţi, 13 Oct 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis joi, 15 octombrie 2015, de la ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.
Urmareste inregistrarea tutorialului, "Cum iti poti masura rezultatele de trafic - Introducere in Google Analytics", care iti arata cum te poti folosi de Google Analytics, unul dintre cele mai utile instrumente de masurare a traficului pe website-ul tau precum si campaniilor de promovare pe care le derulezi.

Articol cu

VIDEO Tutorial Google:  "Cum vinzi online atunci cand oamenii nu cauta produsul tau - Introducere in publicitatea pe Display", in transmisiune directa pe StartupCafe. Transmisiunea s-a incheiat, vezi inregistrarea.

de Ovidiu Popica
Luni, 28 Sept 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis joi, 1 octombrie, de la ora 12.00, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Articol cu

Video Tutorial Google: 3 exemple practice de campanii AdWords. UPDATE: urmareste inregistrarea

de Ovidiu Popica
Marţi, 15 Sept 2015

Google Romania si Hotnews-StartupCafe.ro au transmis joi, 17 septembrie 2015, un nou tutorial din seria de notiuni introductive in marketing si promovare online, destinata antreprenorilor care vor sa invete cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.
Al treilea tutorial, ”3 exemple practice de campanii AdWords” porneste de la trei scenarii de campanii AdWords, cu trei obiective diferite: cum cresti traficul intr-un magazin offline, cum maresti numarul vanzarilor online si cum maresti numarul apelurilor telefonice catre magazinul tau.

Articol cu

Tutorial VIDEO: 15 intrebari importante atunci cand recrutez angajati

de Ovidiu Popica
Luni, 14 Sept 2015

Esti antreprenor, ai pornit deja un start-up si ajungi, uneori destul de repede, la etapa in care te gandesti sa-ti maresti echipa. Ai nevoie de angajati (programare, vanzari, marketing, design, sa zicem) si trebuie sa recrutezi oameni. Cum incepi? Cum faci un anunt de angajare eficient? Cum selectezi  din teancul de CV-uri? Cum organizezi interviul, selectia si cum pregatesti oferta finala pentru noul tau colaborator? Sunt intrebari la care am incercat sa raspundem intr-un tutorial video realizat impreuna cu Bogdan Georgescu, consultant in management si resurse umane, cu experienta consistenta in mediul corporate.