CZ

​VIDEO Demo: Cum vrea sa se extinda in Romania un start-up bulgaresc ce transforma peretii in table de scris

Start-upul bulgaresc Escreo, care produce o vopsea care transforma peretii in table pe care scrii cu markerul, a ales Romania ca prima destinate de extindere in afara Bulgariei. Managerul firmei pe Romania spune ca prin publicatia StartupCafe a ajuns el sa coordoneze extinderea startupului bulgar pe piata romaneasca. Cum functioneaza Escreo? Va prezentam un scurt video cu amenajarea unui perete din redactia StartupCafe.

Urmareste un interviu video si o demonstratie de aplicare a vopselei Escreo:
Filmare si editare video: Balazs Nitsch-Petioky / Video realizat cu echipament NikonMai tineti minte start-upul bulgar care produce vopsea prin care peretii sunt transformati in table de scris cu markerul? StartupCafe daduse peste Escreo asta-primavara, intr-un parc de business de la marginea Sofiei. Acum, Escreo este in plina extindere in regiune, cu primul pas in Romania.

Modelul de business al Escreo cuprinde produsul - vopseaua ca atare, pe care o fabrica la Ruse - si un intreg serviciu-concept: aplicarea voselei, furnizarea markerelor, aplicarea de stickere sub forma de rame pentru suprafetele de scris pe pereti si sub forma unor mesaje motivationale. Toate acestea, intr-o gama larga de culori si forme- unul dintre vectorii din comert este sentimentul clientului ca poate alege dintre mai multe variante.

Daca "se bate" cu tablele de scris si cu flipcharturile, vopseaua Escreo are avantaje clare: economiseste spatiul si il poate utiliza aproape in intregime. In schimb, o tabla de scris o cumperi si o folosesti imediat. Escreo pedaleaza insa si pe piata designului interior, prin serviciul sau integrat.

De aceea, in Romania, primele contacte urmarite de startupul bulgar sunt arhitectii si proprietarii de cladiri de birouri.

"In Romania, urmatorul pas este sa stabilim parteneriate bune, cu arhitecti, cu manageri de cladiri de birouri sau cu firme de renovare a cladirilor de birouri. Clientii nostri principali sunt firmele din cladirile de clasele A si B", spune Yasen Rusev, directorul general si cofondator al Escreo, care a trecut, zilele trecute, pe la redactia StartupCafe, sa ne salute.

Escreo nu este insa unul din acele start-upuri despre care citim in reviste ca au crescut peste noapte pana la cer. "Vrem sa dezvoltam acest start-up pas-cu-pas si nu este un sprint, ci un maraton", spune Yasen.

Yasen a venit la noi in redactie impreuna cu Alexandru Solea, Country Manager al firmei pe Romania, care ne-a marturisit ca si StartupCafe a avut o contrinutie la extinderea Escreo in tara noastra.
 
"Am auzit de Escreo de la un prieten care a aflat pe StartupCafe. Am acceptat sa lucrez pentru Escreo pentru ca e o idee inovatoare, modifica teribil de mult spatiul in care se desfasoara o activitate, mai ales in zona unde apar idei", ne-a povestit Alexandru.

Mai multe despre afacerea Escreo, puteti citi AICI.
Parallax

Vizualizari
166
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri