Raluca Abrihan

8 companii romanesti, la unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume – MWC Shanghai 2016

Imagine principala
8 companii romanesti, la unul dintre cele mai mari targuri de tehnologie din lume – MWC Shanghai 2016
Romania va fi reprezentata in premiera anul acesta la  Mobile World Congress Shanghai, unul dintre cele mai mari evenimente asiatice dedicate tehnologiilor mobile. Evenimentul a inceput pe 29 iunie si se va desfasura pana pe 1 iulie, iar tara noastra este reprezentata de 8 companii care care isi expun produse si servicii pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului. Iata care sunt acestea.

La evenimentul din Shanghai sunt reprezentate marile orase ale tarii dupa cum urmeaza: din Baia Mare sunt prezenti cei de la Electro Distribution, retailer de nivel European de deviceuri si accesorii mobile.

Din Bucuresti vor ajunge Computaris Romania cu servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software si solutii pentru platforme de livrare, Multiverse Arts, dezvoltator de aplicatii software si Simartis Telecom cu aplicatia Bubble destinata companiilor de marketing.  

Din Cluj ajung la MWC Shanghai 2016 Onyx Beacon SRL, producator de hardware si de solutii software integrate bazate pe tehnologii iBeacon.

Din Iasi sunt prezenti cei de la Arhipelago Interactive, specializati in online publishing, si cei de la Kapital, cu portaluri despre vreme, calatorii, agricultura si gradina, precum si alte solutii web.

Din Timisoara ajung la MWCS 2016 cei de la Eta Automatizari Industriale cu aplicatile FliGo si SafeChat.

Produsele si serviciile expuse de Romania pot fi vizitate la Pavilionul N1, Sectorul N1B30.

Aceste firme participa la MWCS 2016 cu ajutorul si finantarea din partea Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si Software Timisoara (ARIES-TM).
Parallax

Vizualizari
41
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri