L.Pirvu

Ce este generatia Milennials si cum te poate ajuta in vanzari 

Imagine principala
VIDEO Ce este generatia Milennials si cum te poate ajuta in vanzari 
Generatia Milennials este fomata din romanii nascuti dupa anii 1980 si care reprezinta 20% din populatia tarii care, in urmatorii ani, vor deveni segmentul cel mai activ si cu cea mai mare putere de cumparare. Acesti utilizatori sunt un segment foarte important pentru strategiile de marketing. Antreprenorii trebuie sa se focuseseze pe aceasta generatie care, conform estimarilor Google este una dependenta de internet si va avea salarii peste media populatiei. 

Generatia Milennials:
  • 15-24 de ani - 10.4% (2milioane)
  • 25-34 de ani - 12.7% (2,5 milioane)
Generatia Milennials reprezinta 4.5 milioane de romani care sunt cei mai activi cand vine vorba de accesarea internetului si utilizarea smartphon-urilor. Aceasta categorie va avea cea mai mare putere de cumparare din Romania in urmatorii 10 ani.
Din categoria 15-24 de ani, 87% aceseaza zilnic internetul in timp
ce utilizatorii cu varste cuprinse intre 25-34 de ani, navigheaza zilnic
in proportie de 74%.

 
 
Din segementul 15-34 de ani - 88% intra pe internet zilnic si 74% folosesc un smartphone ca pe un calculator iar in urmatorii ani acest trend o sa continue. Din acestia 69% au folosit motorul de cautare Google care este unul din primele escale pe care ei le au si 26% au folosit smartphone-ul pentru primul pas in cunoasterea firmei si pana la achizitonarea produsului.
 
In ceea ce priveste publicitatea unul din zece se informeaza despre un produs din publicitate. Este vorba de segmentul de utilizatori nehotarati care nu stie ce vrea deocamdata si se informeaza despre un produs din publicitate. Asta este o ocazie spectaculoasa pentru antreprenorii care au produse nisate. 

Nota redactiei:

Informatiile se regasesc in tutorialul "Cum arata si ce fac clientii tai pe mobile” la care a participat Vlad Popa, Google Account Strategist.

Tutorialul face parte din seria saptamanala de sesiuni initiate de "Google Romania  in parteneriat cu Hotnews-StartupCafe.ro si care au ca scop promovarea online, destinata antreprenorilor care vor sa afle cum isi pot dezvolta afacerile folosind internetul.

Seria de tutoriale se difuzeaza saptamanal, in perioada octombrie-noiembrie 2017, in fiecare miercuri, de la ora 16.00, in transmisiune LIVE pe startupcafe.ro, pe youtube si, sub forma inregistrata, pe pagina startupcafe.ro de pe Facebook
Parallax

Vizualizari
105
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri