Redactia

Impact Hub lanseaza acceleratorul de afaceri Startup Factory

Imagine principala
Impact Hub lanseaza acceleratorul de afaceri Startup Factory
Antreprenori din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara se
pot inscrie, in urmatoarea saptamana, la un program de accelerare care le da
posibilitatea sa-si dezvolte proiectele sub indrumarea unor mentori si a
unor experti in dezvoltarea startup-urilor. Proiectul
este lansat de Impact Hub in colaborare cu Impact Hub Zurich in scopul
identificarii si sprijinirii ideilor de afaceri care aduc beneficii
comunitati.


Programul se numeste Impact Startup Factory si cuprinde un bootcamp de dezvoltare a proiectelor, sesiuni de mentorship, testare si validare a business-urilor pe piata si prezentarea proiectelor in fata unui juriu.

In urma jurizarii,  6 echipe vor putea merge intr-o vizita de doua zile la Zurich pentru a interactiona cu investitori si antreprenori internationali, in scopul dezvoltarii proiectelor. Ultima etapa de la Impact Startup Factory presupune un program intensiv de 4 luni pentru pregatirea si lansarea pe piata a business-urilor.

"Sustenabilitatea se regaseste din ce in ce mai des in strategiile marilor organizatii si devine o componenta esentiala in dezvoltarea oricarui business. Impact Factory cauta idei pentru o lume mai buna, sprijina antreprenori aflati la inceput de drum care isi doresc sa construiasca afaceri solide, cu impact pozitiv asupra comunitatii, indiferent de domeniu", a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj Napoca.

Inscrierile la prima editie a acceleratorului de startup-uri sustenabile Impact Startup Factory au loc pana pe 22 iunie (Bucuresti), respectiv 27 iunie (Cluj-Napoca). Bootcamp-ul din Bucuresti va avea loc in perioada 24-26 iunie iar cel din Cluj-Napoca intre 1-3 iulie. Antreprenorii din Timisoara si Iasi pot opta pentru unul dintre cele doua bootcamp-uri.

Impact Startup Factory este un program realizat in cadrul proiectului
Social Impact Incubator, fiind co-finantat printr-un grant din partea
Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea
Europeana extinsa in valoare de 73,116.72 franci elvetieni.

Bugetul
total al programului este estimat la suma de 81.295,00 franci
elvetieni, dintre care 8.178,28  reprezinta contributia proprie a
organizatorilor Impact Hub si Impact Hub Zurich.

Detalii pentru inscriere gasesti aici.

Impact Hub sustine dezvoltarea antreprenoriala a initiativelor cu impact pozitiv in societate in cadrul unei comunitati globale, oferind spatii de lucru colaborative, programe de dezvoltare si incubare a afacerii, conferinte si evenimente, precum si optiuni de finantare prin crowdfunding. Prezenta in Bucuresti din 2012 si in Cluj- Napoca din 2016, organizatia face parte din reteaua globala Impact Hub cu prezente fizice in peste 70 de orase de pe 5 continente.
Parallax

Vizualizari
64
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri