Redactia

Afaceri.ro invita in China exportatori si producatori din IT, Telecom si alte domenii. Participare gratuita la Mobile World Congress

Imagine principala
Afaceri.ro invita in China exportatori si producatori din IT, Telecom si alte domenii. Participare gratuita la Mobile World Congress
Programul de evenimente business Afaceri.ro merge in China pentru al doilea an consecutiv. In perioada 27 iunie - 5 iulie, organizatorii invita exportatorii din IT&Telecom, producatorii si alte companii care doresc sa-si extinda afacerea pe piata din China intr-o misiune economica ce se anunta chiar mai interesanta si complexa decat editia din 2015.

Durata misiunii: 9 zile

Evenimente:
  • 2 conferinte Afaceri.ro,
  • Mobile World Congress 2016 Shanghai
  • sesiuni de business matching,
  • intalniri cu mediile de afaceri din Shanghai si Beijing
  • networking informal in cadrul programului cultural si turistic.

Misiunea economica in China este un proiect cheie al Afaceri.ro si parte integranta a obiectivului de a intari si creste comunitatea formata pe parcursul celor 4 ani de existenta, de a conecta afaceri si de a crea valoare. Membrii delegatiei vor putea analiza piata straina direct la fata locului si vor discuta cu jucatori-cheie din Shanghai si Beijing.

Scopul evenimentului este reprezentat de un amestec intre promovarea oportunitatilor de parteneriate Romania-China, promovarea oportunitatilor de investitii chineze existente in Romania si facilitarea dezvoltarii relatiilor de import-export Romania-China.

Ce avantaje au antreprenorii
  • oportunitati de export in China,
  • participarea gratuita la Mobile World Congress
  • obtinerea de insight-uri din piata chineza,
  • business matching & networking

Pentru companiile din IT&Telecom, dar si pasionatii de tehnologie, misiunea economica include si posibilitatea extraordinara de participare gratuita la Mobile World Congress 2016, un eveniment global cu adevarat unic, care atrage mii de lideri din industrie si consumatori din intreaga lume.

Printre zecile de expozanti care si-au anuntat prezenta pana acum se numara: Alcatel-lucent, Cisco Systems, Hewlett Packard Enterprise, Internet and Mobile Association of India, Korea Association for ICT Promotion, Power Idea Technology, Shanghai WuXun Network & Science Co. Ltd, Shenzhen Gallop Information Technology Co. LtD, Redtea Mobile si multi altii.

Mai multe detalii despre Misiunea economica Afaceri.ro China 2016 pot fi gasite pe pagina oficiala

 
Totodata, va puteti inscrie folosind formularul de inscriere si veti primi toate informatiile legate de program si costuri.

Evenimentul este organizat de Arhipelago si APEC, in parteneriat cu ARIEA, Tisunion, Tehnopolis, Entreprise Europe Network si Travis Corporate & Events.
Parallax

Vizualizari
17
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri