Ovidiu D. Popica

Click dreapta în Gmail, funcția așteptată de milioane de utilizatori

Thumbnail

Google anunță introducerea unui meniu expandabil cu mai multe opțiuni foarte utile în Gmail atunci când utilizatorul selectează un mesaj primit și apasă pe butonul din dreapta al mouse-ului. Mesajele din Gmail vor putea fi redirecționate, șterse, etichetate sau mutate mai simplu și mai rapid decât în versiunea actuală.

Noul meniu afișat la click dreapta pe mouse va oferi mai mult decât cele trei opțiuni funcționale disponibile în versiunea actuală a clientului de mail oferit gratuit de Google. În plus față de Arhivare, Marcare ca citit și Ștergere, noul meniu extins va permite utilizatorilor să răspundă - individual sau în grup - la mesajele primite, să le redirecționeze, să le eticheteze, să le mute în directoare personalizate sau să amâne citirea lor pentru un moment prestabilit (funcția ”Snooze”, pentru versiunea engleză a interfeței de utilizator).

Practic, o parte a butoanelor din partea de sus a mesageriei vor fi dublate în meniul care se extinde la click pe butonul din dreapta al mouse-ului ceea ce face mult mai simplă gestiunea fiecărui mesaj selectat.

Thumbnail

Noua funcție nu este încă disponibilă la nivel global, pentru toți utilizatorii; publicația The Verge, care a anunțat noua funcție notează că primii care vor putea folosi meniul sunt utilizatorii G Suite - pachetul de servicii cloud plătite de la Google. Urmează grupurile de utilizatori care, de regulă, testează noile funcționalități cu cel puțin o săptămână înaintea introducerii lor pe scara largă.

O lansare completă a noului meniu este programată să înceapă pe 22 februarie 2019 și în trei zile, ar putea fi disponibilă pentru toți utilizatorii, estimează Engadget.

Parallax

Vizualizari
1212
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri