Smile Media

[P] O universitate din centrul Londrei ce sprijină inițiativele antreprenoriale ale tinerilor recrutează zilele acestea studenți din Romania

Thumbnail

În timp ce unii absolvenți de liceu și de facultate vânează locurile puse la bătaie de multinaționale, alții au un vis, acela de a-și deschide propria afacere. Deși tinerii au idei de business cu mare potențial, drumul spre maturitatea antreprenorială le este de cele mai multe ori îngreunat de lipsa cunoștințelor necesare pentru a pune la bătaie planul de business. Apoi, birocrația și neajunsul resurselor financiare îi determină să pășească timid într-o corporație, pe o poziție de entry-level.

“Universitățile din România oferă nenumărate programe de business, însă în 95% dintre cazuri acestea sunt teoretice. Tinerii au nevoie în primul rând de mentori de la care să învețe încă de pe băncile facultății ce presupune un business, dintr-o perspectivă aplicată în viața de zi cu zi, nu una pur teoretică. Comparativ cu oferta academică locală, universitățile britanice facilitează intermedierea cu business angels, pun la dispoziție studenților hub-uri unde start-up-urile prind contur, dar și fonduri pe măsură”, a spus Bogdan Kochesch, Managing Partner al Grupului EDUCATIVA.

Pentru tinerii cu vise mărețe, London South Bank University (LSBU) oferă toate resursele necesare pentru ca ideea de business să prindă viață. Contextul geografic este de partea sa, Londra fiind una dintre capitalele lumii râvnite de mințile creative. Astfel, resursele oferite de universitate și de oraș, precum și amestecul de naționalități din Londra pot fi catalizatoarele unei idei care să prindă ecou la nivel mondial. Însă nu doar contextul este prielnic antreprenorilor, ci și misiunea LSBU de a transforma comunitățile în afaceri.

Thumbnail

Universitatea a făcut investiții masive în hub-uri și incubatoare de business, care i-au adus numeroase distincții de-a lungul anilor. The Clareance Centre for Enterprise and Innovation, ce aparține instituției, este unul dintre locurile în care iau naștere inițiative de succes. Conform UBI Global Ranking, spațiul creativ destinat studenților de la London South Bank University este poziționat pe locul doi în UK, locul patru în Europa și locul 15 la nivel global pentru inovație în dezvoltarea afacerilor. Astfel, misiunea, competența cadrelor academice de la London South Bank University și facilitățile puse la dispoziție studenților și comunității au dus la nașterea a 750 de afaceri. Numai anul trecut start-up-urile dezvoltate la Centrul Clarence au generat o cifră de afaceri de 82 mil. GBP.

Însă London South Bank University este mai mult decât o universitate antreprenorială, tinerii având acces la o gamă variate de programe de licență și de masterat, dar și surse de finanțare.

Pentru cei care își doresc să se facă oameni de afaceri sau să studieze într-una dintre cele mai energice și mixte metropole ale lumii, sunt așteptați pe 10 și 11 iulie la Spot Admissions, unde London South Bank University susține interviuri de admitere cu răspuns pe loc. Indiferent dacă vrei să optezi pentru un program de licență sau de masterat, ai deja un plan de afaceri și vrei să îl aduci la viață, London South Bank University este universitatea care formează antreprenorii în cele mai moderne spații din Europa!

Cum aplici? Pentru a susține interviul de admitere, dosarul tău necesită doar adeverința / diploma de bacalaureat sau licență și foaia matricolă. Vino la Spot Admissions, convinge și convinge-te că locul tău este cât mai aproape de cei mai antreprenori studenți din lume!

 

Parallax

Vizualizari
152
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 412
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri