Smile Media

RePatriot Summit - Noi facem România mai bună!, 4-7 octombrie 2018 - webPR

Thumbnail

La Alba Iulia, antreprenori români de pretutindeni se unesc pentru a face afaceri Acasă

Împrăștiați în cele patru zări ca să-și caute succesul, românii revin acum acasă, la Alba Iulia, în capitala de suflet a neamului românesc. Cei care au reușit în afaceri în Occident și antreprenori din România sunt chemați să se înscrie la Summitul RePatriot desfășurat între 4-7 octombrie 2018 sub deviza „Noi facem România mai bună!” 

La 100 de ani de când românii și-au împlinit visul de a trăi împreună în aceleași hotare, RePatriot dorește să transforme acest vis în realitatea unei Românii prospere și îi cheamă pentru aceasta, tot în orașul Marii Uniri, pe toți antreprenorii din țară și din afară, purtători ai credinței că „se poate”, alături de reprezentanți ai administrației și ai mediului academic.  

Cel de-al treilea Summit RePatriot va fi cea mai bună ocazie pentru antreprenorii din Diaspora și din Țară de a identifica idei și oportunități de afaceri, de a stabili noi parteneriate strategice și de business care să aducă profit și să contribuie la dezvoltarea României. 

Într-un excelent cadru pentru networking, promovare reciprocă și descoperire a potențialului turistic al zonei, la Summitul de la Alba Iulia vor fi prezentate, între altele, și contextul investițional românesc și oportunitățile pe care România le oferă investitorilor români din Diaspora.

Ultimele înscrieri pentru Summitul RePatriot se desfășoară zilele acestea prin completarea unui formular disponibil la repatriot.ro/summit-2018/. La aceeași adresă sunt disponibile și agenda preliminară a evenimentului și informații legate de cele două ediții anterioare. Mai multe detalii pe www.repatriot.ro și prin email la summit@repatriot.ro

Anul acesta, în premieră, Repatriot va premia românii de succes de pretutindeni, care s-au remarcat peste hotare, prin noul proiect  „Top 100 Români de Pretutindeni”, despre care puteți vedea mai multe pe repatriot.ro/summit-2018/top-100/.

Mesajul organizatorilor este simplu: Hai să facem împreună afaceri Acasă! Centenarul înseamnă, în primul rând, să ne unim forțele pentru un viitor așa cum ni-l dorim!

RePatriot este un proiect Romanian Business Leaders - cea mai reprezentativă organizație de afaceri pentru capitalul românesc din Țară și din Diaspora.

Parallax

Vizualizari
187
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri