Smile Media

[P] Vacanţe 2021 - care sunt recomandările agenţiilor turiştilor?

Thumbnail

Anul 2021 se anunţă unul promiţător, cel puţin pentru românii care cu fost nevoiţi să îşi restrângă opțiunile în materie de concedii.

Pandemia de coronavirus şi restricţiile de circulație impuse de autorităţi la nivel mondial şi local au afectat puternic sectorul turismului şi au modificat puternic preferințele şi comportamentul românilor în materie de vacanțe.

Dacă în anii precedenţi cele mai căutate oferte  vacanțe erau cele în Europa, anul acesta lucrurile sunt total diferite. Cei mai mulţi au preferat, la început de an, destinaţiile exotice. Maldive,  Zanzibar, Nigeria, Tasmania, Egipt s-au găsit între preferinţele românilor. Motivele pentru care au fost atât de căutate sunt lesne de înţeles -   condiţii minime de acces, circulația liberă, condiţii de cazare lejere ce nu permit formarea aglomerărilor! 

Care sunt recomandările agenţiilor de turism

Optimismul continuă să îşi spună cuvântul când vine vorba de turism. Agenţiile reuşesc să vină cu oferte mai mult decât excepţionale pentru destinaţiile preferate din Europa. Recomandările  nu sunt realizate la întâmplare, sunt consecinţă a informării continue şi a colaborării strânse cu autorităţile. Pentru a creşte încrederea turiştilor, agenţiile nu vin doar cu oferte deosebite, dar şi cu soluţii pentru cazurile excepţionale, generate situaţia actuală. Ofertele agenţiilor, fie că vorbim de bilete de avion, city break-uri sau sejururi complete, sunt însoțite de diferite polițe  de asigurări! 

Printre destinaţiile de călătorie recomandate pentru perioada următoare, Paște şi sezon de vară, se găsesc ţările europene cu tradiţie preferate de romani: Belgia, Elveția, Germania, Franța, Italia, Spania, Portugalia. În acest an se manifestă un interes mai mare pentru ţările exotice: Cambodgia, Peru, Indonezia, Maroc. Vacanţele în aceste ţări sunt cu adevărat accesibile în anul Pandemiei. Şi totuşi nu doar preţul contează. Cei mai mulţi par dornici de experienţe noi, complexe. Şi, pe bună dreptate, cu un 2020  în lockdown, dominat de restricţii ample, apetitul pentru nou a crescut.

Şi totuşi românii rămân fideli destinaţiilor tradiţionale, Grecia, Turcia, Cipru şi Croaţia, care continuă să fie căutate. Pierderile provocate de Pandemie pentru aceste ţări au fost majore şi se observă în noul mod de abordare a strategiilor de turism, prin oferte de vacanțe ieftine şi condiţii de cazare de lux!

 

Parallax

Vizualizari
374
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri