Denisa Crăciun

Studenții din România se pot înscrie la o competiție de soluții tech pentru domeniul medical

Thumbnail

Studenții din România pasionați de tehnologie se pot înscrie la o competiție cu premii, care pune accent pe soluțiile de transformare digitală în domeniul sănătății.

Studenții de la facultățile de marketing și administrarea afacerilor din România, alături de cei de la Automatică, Informatică și Medicină se pot înscrie la competiția H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon, care va avea loc în perioada 17 – 19 iunie.

Înscrierile se fac AICI până pe 15 iunie.

La final, câștigătorii vor primi un premiu în valoare de 1.500 de euro.

Competiția se va desfășura exclusiv online, iar proiectele finale vor fi prezentate în ultima zi a competiției, sub forma unor elevator pitches .

Juriul este format din experți în domeniile sănătății și informaticii, specialiști în marketing și management, personalități din mediul academic, dar și reprezentați din mediul de afaceri.

În cadrul proiectului studenții vor urmări dezvoltarea unor aplicații centrate pe siguranța și bunăstarea pacientului și vor analiza impactul potențial al proiectelor de transformare digitală asupra mediului de afaceri, alături de mentorii lor.

Evenimentul include o sesiune de coaching, mentorat și matching între câștigători și companiile partenere.

H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon este un concept adresat tinerilor – elevi de liceu și studenți - care își propune să valorifice potențialul inteligenței artificiale cu scopul de a găsi soluții ingenioase, menite să îmbunătățească prin mijloace științifice calitatea vieții pacientului și să reducă impactul erorilor medicale și apariția daunelor din cadrul actului medical.

Parallax

Vizualizari
203
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri