Denisa Crăciun

Un startup românesc de mâncare gătită pentru câini vrea să obțină între 100.000 și 200.000 EUR finanțare

Andrei-Cerbu-fondator-Drooler

Un startup românesc care produce în fabrica proprie mâncare gătită pentru câini vrea să obțină între 100.000 de euro și 200.000 de euro finanțare de la investitorii de pe platforma de crowdfunding Ronin.

Startup-ul românesc Drooler, fondat de antreprenorul Andrei Cerbu, susține că a ajuns la o evaluare de 1 milion de euro.

Acum, cu investiția pe care vrea să o obțină pe platforma românească de finanțare, firma intenționează să achiziționeze echipamente care ajută la producerea și livrarea mai multor porții de mâncare pentru câini.

Totodată, startup-ul urmărește extinderea capacității de producție.

Rețetele produse în fabrică sunt aprobate de medici veterinari și au fost produse pe scară largă după o muncă de cercetare împreună cu partenerii Drooler de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Meniurile Dooler conțin ingrediente proaspete, provenite în proporție de 65-85% din agricultura românească.

„Ingredientele și condimentele pe care le folosim le consumă și oamenii. Mâncarea e gătită lent, ca să nu distrugem vitaminele și conține superalimente de genul varză kale, alge sau turmeric, pe lângă carne”, spune Andrei Cerbu.

Tichetul de investiție minimă în campania de finanțare derulată de Drooler pe platforma Rōnin pornește de la valoarea de 100 de euro.

„Ne bucurăm să putem oferi oportunitatea oricui crede în ideea de business inovatoare propusă de Drooler să investească în această companie”, spune Ovidiu Ghiman, co-fondator Rōnin.

Parallax

Vizualizari
1087
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri