Denisa Crăciun

Startup românesc, campanie de finanțare pe Ronin. A strâns deja 40.000 Euro

Thumbnail

Startup-ul românesc AutoVantage, fondat în 2020, a început o campanie de crowdfunding pe platforma de finanțare Ronin și a strâns deja 40.000 de euro.

Compania vrea să atragă 150.000 de euro prin platforma de investiții. 

AutoVantage este o platformă românească prin care cumpărătorii de mașini noi pot analiza ofertele dealerilor din țară, pentru a alege o opțiune potrivită. Startup-ul a fost fondat în 2020 de antreprenorul Pincu Ionescu, care este și CEO-ul companiei și Dan Dimitriu, creator de conținut și director de imagine la AutoVantage.

„Ne bucurăm că începem campania de crowdfunding prin Rōnin, deoarece avem nevoie de această investiție pentru dezvoltarea companiei. Misiunea noastră este să facem mai simplu și mai transparent procesul de achiziție a unei mașini, ajutând clienții să găsească cea mai bună ofertă. Astfel, noi negociem pentru ei cu dealerii din toată țara, în același timp ajutându-i pe aceștia să economisească 90% din timpul și energia pe care le investesc în realizarea unei vânzări,” a spus Pincu Ionescu, CEO în cadrul AutoVantage.

De cealaltă parte, Bogdan Almași, CEO Ronin, spune că „listarea AutoVantage pe platforma Rōnin a fost foarte bine primită de investitorii din rețeaua noastră, strângând deja 35.000 de euro”.

Investitorii interesați au opțiunea de a susține startup-ul românesc cu tichete ce pornesc de la 100 euro.

Ronin a fost lansată de 3 antreprenori români: Bogdan Almași, Ovidiu Ghiman și Felix Crișan. Ideea a luat naștere în anul 2020, fiind lansat oficial în data de 1 Decembrie 2021.

Echipa Ronin susține că selectează companii care au potențial, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în construirea campaniilor de finanțare și le aduce în fața investitorilor de retail, care până acum nu aveau acces la proiectele rezervate în mod tradițional fondurilor de investiții.

Parallax

Vizualizari
2246
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri