Smile Media

[P] VIDEO Antreprenorii au la dispoziție prima platformă online gratuită pentru implementarea Măsurii 2 IMM

Thumbnail

Antreprenorii cu cereri de finanțare admise pentru Măsura 2 au acum la îndemână un instrument unic de implementare, 100% online și gratuit. Experții SMIS.ro au lansat prima platformă digitală prin care beneficiarii de „Măsura 2 – Granturi pentru capital de lucru” își pot genera și publica GRATUIT comunicatul de presă pentru demararea proiectului.

Prin crearea unui cont gratuit pe www.smis.ro  și optarea pentru pachetul gratuit M2BASIC, antreprenorii au acces la următoarele funcții:

  • Generare automată și publicare gratuită a comunicatului de presă privind demararea proiectului. Comunicatul de presă este postat automat și 100% gratuit pe platforma smis.ro pe o perioada nelimitată;
  • Platforma generează automat un site web pentru prezentarea proiectului, care conține toate elementele de identificare obligatorii;
  • De asemenea, platforma generază gratuit inclusiv etichetele de inventar și afișul A3 de proiect – obligatorii pentru toate proiectele finanțate prin Măsura 2;
  • Acces la un panou de implementare unde se poate urmări în timp real numărul de zile rămase până la finalizarea implementării, ultimele știri lansate de Ministerul Economiei, plăți și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Totodată, beneficiarii pot descărca procedura de implementare și alte documente utile. Platforma oferă, de asemenea, un link direct către aplicația de granturi IMM.

Thumbnail

Accesul la toate aceste funcții este rapid și se desfășoară în doi pași simpli.

Pasul 1: crearea unui cont gratuit pe www.smis.ro.

Pasul 2: introducerea CUI-ului firmei beneficiarului. Platforma importă informația despre beneficiar și generează toate materialele de mai sus în mod automat, simplu, rapid, corect și gratuit.

Pachetul M2BASIC este gratuit pe platforma SMIS pentru toți beneficiarii de Măsura 2

Startup-ul smis.ro nu este momentan un proiect orientat către profit.

„Noi le venim în întâmpinare beneficiarilor Măsura 2 cu aceste funcții standard, necesare pentru lansarea rapidă a proiectului. Considerăm că acest serviciu trebuie să fie unul gratuit. Astfel, utilizatorii se vor familiariza cu platforma noastră. În completarea serviciului M2BASIC, le punem la dispoziție beneficiarilor pachetul M2MANAGER - instrumentul complet de implementare a proiectului, iar costurile utilizării sunt minime și eligibile din contul de grant”, declară Alexandru Picioruș, fondator SMIS.ro, manager al FORMAREPLUS și Manager de proiect / expert în accesarea fondurilor structurale și de coeziune europene.

Platforma smis.ro va oferi până la finele anului 2021 toate informațiile care contează despre finanțările europene, în special pentru programarea 2021 - 2027. Platforma va furniza suport în identificare, scriere și implementare a acestor proiecte și va integra funcționalități inovative. Două dintre acestea sunt Harta finanțărilor și Harta Consultanților.

Fondatorii SMIS își propun să integreze servicii similare M2MANAGER oferite prin platforma SMIS, în toate proiectele cu finanțare europeană, printr-o colaborare administrativă cu Autoritățile de Management, Agențiile de Plăți și Implementare și Ministerele Responsabile. „Ne dorim să contribuim la simplificarea ghidurilor solicitantului, la modernizarea sistemului de aplicare și implementare prin digitalizare progresivă, folosind sisteme de automatizare și inteligență artificială”, completează Alexandru Picioruș, fondator SMIS.ro.

Suplimentar pachetului M2BASIC, achiziția unei licențe M2Manager oferă acces complet la următoarele funcții:

• Generarea și publicarea comunicatului de presă de finalizare proiect;

• Catalog cheltuieli eligibile și neeligibile;

• Modul dedicat de clarificări în mod direct către Ministerul Economiei și AIMMAIPE;

• Răspunsuri la întrebări exclusive;

• Convertor cheltuieli valută străină € $ £ ¥;

•  Modele de documente;

• Tutoriale video implementare / modul raportare cheltuieli;

• Raportarea cheltuielilor;

• Suport nedeductibilitate TVA - ANAF și Anexe;

• Morfologia contabilă;

• Suport în returnare sume grant necheltuite.

Thumbnail

Costul licenței pentru M2Manager este de numai 280 lei și este 100% eligibil din contul de grant.

„Ne dorim să livrăm o aplicație completă la un cost minim către toți beneficiarii M2. Oferim această aplicație la sub 300 de lei, întrucât cele mai multe platforme online solicită minim 300 de lei pentru publicarea comunicatului de presă de finalizare proiect... și atât. Noi am dezvoltat o aplicație completă cu peste 14 funcții, inclusiv cea a generării și publicării acestui comunicat, la un cost mai mic decât postarea comunicatului.”, transmite Alexandru Picioruș, fondator SMIS.ro.

Îți poți crea contul tău gratuit accesând www.smis.ro

Parallax

Vizualizari
7411
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu
poza de profil
Daniel
Andrei

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri