Smile Media

[P] Pensule de pictat de la PictorulFericit.ro: la bucată sau set? Cum să alegi în funcție de nevoi

Pensule de pictat de la PictorulFericit.ro: la bucată sau set? Cum să alegi în funcție de nevoi

Pânza te așteaptă iar paleta e pregătită. Îți lipsesc doar pensulele de pictat de la PictorulFericit.ro! Află aici dacă ai nevoie de o bucată sau un set întreg.

Cu toții suntem artiști. Pensulele sunt doar o unealtă a imaginației - chiar dacă nu consideri că ai talent la pictat, cu siguranță orice tablou vei crea poate fi categorisit ca artă. Fie că abia te-ai apucat sau ești deja artist cu ani de experiență, o pensulă de calitate face diferența - este mai importantă decât ai crede! De aceea, în rândurile ce urmează, vei afla dacă ai nevoie de pensule de pictat la bucata sau set de la PictorulFericit.ro și cum să le alegi în funcție de păr.

Părul face diferența - zibelina este de top

Pentru artiștii profesioniști, recomandăm pensulele cu păr de zibelină. Părul de zibelină este considerat de top și pentru pensule, nu doar pentru haine, datorită faptului că firul este versatil, elastic și ține mai multă vopsea. Totuși, unii ar considera părul de zibelină neetic. Aceste mici creaturi simpatice sunt cunoscute pentru blana lor moale, fiind sacrificate pentru a crea blănuri luxoase. Așadar, firele sintetice sunt o alternativă perfectă, fiind cât se poate de asemănătoare în ceea ce privește elasticitatea unei pensule. În plus, sunt perfecte și pentru amatori sau începători.

Pensulele de zibelină și cele sintetice sunt potrivite pentru toate tehnicile - fie că lucrezi cu acrilice, gouache, tempera, acuarele sau culori de ulei. În concluzie, ține de preferințele tale dacă preferi părul natural sau cel sintetic deoarece pe pânză, nu se va observa diferența (în plus, sunt mai avantajoase din punct de vedere al investiției). Poți să le folosești nu doar la pictură, ci și caligrafie.

Alte fire de păr naturale, potrivite pentru pictură

Există și pensule cu fir de porc sau capră, la fel de bune pentru pictură - totuși, nu toate sunt la fel de versatile. De exemplu, firul de capră este potrivit doar pentru acuarelă sau celelalte vopsele pe bază de apă, având în vedere porozitatea părului. Acesta absoarbe mai rapid uleiul din culorile de ulei, ceea ce le usucă mai rapid și face ca pictatul să fie mai greu decât este necesare. 

Cât despre pensulele cu păr de porc, acestea sunt perfecte tocmai pentru pictura în ulei!  Așadar, în funcție de tehnica pe care o vei aborda în următorul tablou, vei ști ce tip de pensule să alegi.

Ai nevoie de un set sau doar de o pensulă?

În funcție de tehnicile tale și câtă atenție acorzi mentenanței pensulelor, vei avea nevoie de un set nou în funcție de câte pensule folosești. De exemplu, și dacă ți-ai achiziționat recent produse calitative pentru pictura pe fata, vei avea nevoie de un set nou, special fabricat pentru contactul cu pielea. Totuși, dacă folosești doar o pensulă dintr-un set în timp ce pictezi, atunci vei avea nevoie doar de o bucată nouă, având în vedere că înlocuirea unui set complet poate fi o investiție mai semnificativă.

Așadar, acum că știi câteva detalii de bază, la Pictorul Fericit vei găsi pensule diverse, potrivite pentru toate nevoile. Comandă acum!

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

 

 

Parallax

Vizualizari
45
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri