Smile media

M Hospital – cel mai nou complex de servicii medicale din București

Thumbnail

România are nevoie, mai mult decât oricând, de servicii medicale de calitate, iar românii au dreptul de a beneficia de tratamente eficiente și analize făcute la timpul potrivit. De aceea, a apărut M Hospital, cel mai nou complex de servicii medicale din București, situat în Sectorul 1, pe strada Witting nr. 12, în zona Gării de Nord. Acesta intenționează să ridice standardele de tratament la ceea ce fiecare cetățean european și-ar dori la nevoie. M Hospital este pregătit să-și primească pacienții oferind o mare varietate de servicii medicale, o echipă de medici ultra-specializată, echipamente de ultimă generație, spații de îngrijire, tratament noi și accesibile. În cele ce urmează vă prezentăm succint serviciile și departamentele medicale pe care Ce vă putem oferi, noi, la M Hospital? 

Servicii de Imagistică 

Laboratorul de imagistică al M Hospital este locul unde profesionalismul medicilor se întâlnește cu tehnologia medicală de ultimă generație și rezultă fundamentul absolut necesar pentru stabilirea unui diagnostic corect. Laboratorul M Imagistică este dotat cu echipamente ultra-performante cu ajutorul cărora se pot face tomografii computerizate, ecografii și radiografii de mare acuratețe. Departamentul M Imagistică deține atât specialitatea complexă de radiologie, dar și tomografie computerizată și mamografie.

Farmacia ta non-stop

M Pharma nu este o simplă farmacia, ci unitatea sanitară care asigură asistență inclusiv în timpul nopții, în ambulatoriu, cu produse  medicamentoase, igienico-cosmetice, dispozitive medicale, produse parafarmaceutice, medicamente de uz veterinar, toate la prețuri  foarte avantajoase. Mai mult decât atât, personalul stă la dispoziția pacientului pentru orice întrebare sau sfat. M Pharma își dorește să aducă pacienților îngrijire medicală accesibilă și convenabilă, punând oamenii pe primul loc.

Transport medical de urgență

M Ambulanță este departamentul specializat al M Hospital dedicat medicinei de urgență, tratamentului la domiciliu și transportului pacienților. Ambulanțele dispun de aparatură de ultimă generație care facilitează stabilizarea și transportul pacienților noștri în deplină siguranță. Există aici 16 ambulanțe dotate complet și pregătite non-stop să intervină la solicitarea pacienților. Echipa medicală M Ambulanță este formată din medici, asistenți și ambulanțieri pregătiți de a interveni și a face față oricărei situații pe care o întâlnesc. Personalul se perfecționează constant, fiind mereu la curent cu noile tehnici medicale.

Tratamente de înfrumusețare

Fiecare dintre noi știm cât de important este aspectul tenului și al pielii. Dar frumusețea nu poate rezista în timp dacă tenul și pielea nu au la bază un substrat sănătos. De aceea, la M Skin se pune accentul pe tratamente de înfrumusețare prin îmbinarea perfectă a experienței personalului specializat cu echipamentele medicale de ultimă generație. La acestea se adaugă și o gamă de produse profesionale pentru corectarea și înfrumusețarea tenului și pielii pentru ca  doritorii să beneficieze de o experiență desăvârșită cu efecte pozitive rapide și de lungă durată.

Analize medicale rapide și precise

Analizele de laborator sunt extrem de importante pentru stabilirea diagnosticului corect. De aceea, la M Laborator există echipamente de ultima generație, performanțe, de înalta acuratețe și precizie,  furnizate de producători de renume internațional, consacrați în domeniul medical. Echipa de medici folosește reactivi de calitate compatibili cu echipamentele, care asigură garanția obținerii unor rezultate de mare acuratețe, într-un interval de  timp scurt. Echipa M Laborator are competențe în toate domeniile specifice laboratorului: hematologie, biochimie medicală, imunologie, microbiologie, biologie moleculară. 

Îngrijiri paliative pentru cei dragi

M Care este departamentul M Hospital care se ocupă  medicina  paleativă. Pacienții beneficiază de cea mai bună îngrijire într-un sediu dedicat acestei specializări având la dispoziție un personal calificat și saloane în care confortul, igiena și condițiile de ședere supravegheată sunt la cele mai înalte standarde de calitate. 

M Policlinic

Puteți uita de aglomerația de pe culoarele policlinicilor bucureștene pentru că la M Policlinic fiecare pacient va beneficia de un timp de diagnostic și tratament dedicat.  Deviza echipei de medici, care va acoperi toate specializările importante din acest domeniu medical, este aceea că fiecare secundă contează pentru însănătoșirea celor care apelează la servicile M Policinic. 

Conceptul M Hospital presupune concentrarea pe fiecare specializare medicală importantă prin investiții importante în tehnică de ultimă generație, operată de echipe de medici profesioniști. „Te facem bine” este, din acest motiv,  nu doar un slogan, ci expresia unui mod de funcționare a întregului complex de servicii M Hospital în beneficiul fiecărui pacient. 

Ai nevoie de serviciile noastre? Sună la 021. 9136 sau fă o programare online pe www.mhospital.ro!

Articol susținut de M Hospital 

   

Parallax

Vizualizari
1348
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri