Smile Media

[P] JUBA – Un nou concept de cafenea care se extinde în Romania

Thumbnail

JUBA COFFEE este un Concept de Coffee to Stay care isi propune sa ofere clientilor sai o EXPERIENTA unica, inspirata si adusa din taramul Original al Cafelei. Astfel, JUBA aduce frumusetea AFRICII la indemana tuturor iubitorilor de Cafea de Specialitate sub promisiunea The Original COFFEE Experience.

Un concept pentru oamenii care iubesc sa Socializeze, muncesc Remote, sau vor sa stea Chill langa o ceasca de Cafea. A place for Socialize, Work & Chill.

JUBA este mai mult decat un Coffee Shop > JUBA este Socialize, Work & Chill. Suntem promotorii unei CONCEPT UNIC prin care oferim clientilor nostri o Experienta  Desavarsita, la baza careia sta cea mai buna CAFEA de specialitate.

Cuvintele cheie care ne definesc sunt: EXPERIENTA, LIBERTATE, AMBITIE, ORIGINALITATE, DESCOPERIRE, SINCERITATE.

Se spune ca atunci cand s-a descoperit Cafeaua, in secolul 19, calugarii care au preparat pentru prima data cafeaua proaspat prajita, au rafinat o RETETA UNICA pe care mai apoi au ascuns-o intr-un loc secret, pe taramurile Ethiopiei, mama cafelei. Zvonurile povestesc, ca RETETA ORIGINALA a „elixiriului negru”, a fost ascunsa pentru a fi transmisa prin viu grai si invatata doar de catre maestrii care stapanesc cele 4 elemente ale CREATIEI, pentru a reda un gust desavarsit.

Altii, la fel ca si noi, au cautat ultimii maeștri initiati in ARTA CAFELEI ORIGINALE pentru a dobandi aceasta cunoastere.

Dupa ani de cautari, destinul si dorina puternica de descoperire si cunoastere, ne-au dus catre unul dintre ultimii initiati in viata.

El se numea JUBA MKUU.

JUBA COFFEE este brand-ul EXPERIENTEI, care se manifesta prin produsele oferite, ghidandu-se de acesta idee puternica care se raporteaza si la valorile Arhetipului The Explorer care este orientat spre Descoperire si Noutati. Pornind de la acesta idee, toate produsele create sau comercializate de acest Brand este nevoie sa creeze o EXPERIENTA in sine. Nu sunt simple produse.

JUBA este pentru oamenii care gandesc LIBER si cauta sa DESCOPERE lucruri, oameni, locuri. Este pentru cele mai importante elemente ale vietii > Daily Social, Work & Chill.

JUBA– The original COFFEE Experience

 

Parallax

Vizualizari
3175
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri