Denisa Crăciun

Înscrieri: Webinarii gratuite de Project Management

Thumbnail

Se fac înscrieri online la un maraton gratuit de webinari în Project Management, susținut de specialiști cu expertiză în companii renumite.

Academia internațională pentru educație în domeniul afacerilor, Skillab, vrea să lanseze trei noi cursuri până la finalul lunii februarie și va organiza și un maraton de webinarii gratuite de Project Management.

Webinariile se vor desfășura în intervalul 28 februarie – 3 martie. Participarea este gratuită, iar cei interesați se pot înscrie AICI.

Înaintea celor trei webinarii individuale va exista și o dezbatere live pe teme legate de Project Management, metodologiile cele mai populare de PM (precum AGILE, Waterfall sau SCRUM) și transformările organizaționale pe care acestea tind să le aducă, tendințe pe piața muncii și alte subiecte de interes din domeniu.

Skillab a înregistrat peste 300 de participanți în trei luni de la lansare în România, după primele 8 cursuri desfășurate.

„Am avut rezultate foarte bune la nivel de cifre și, mai ales, în ceea ce privește feedbackul cursanților”, spune Raluca Neagu, CEO Skillab România.

Ea completează că „vom organiza un maraton de evenimente gratuite, dedicate domeniului Project Management, pentru a dezbate tendințe și a satisface curiozitățile celor interesați, prin intermediul unor specialiști în domeniu”, spune Raluca Neagu, CEO Skillab România.

Potrivit reprezentanților companiei, cei mai mulți cursanți Skillab de până acum au fost din București, Iași, Cluj și Timișoara, care activează în domenii precum marketing, business, finance, atât în cadrul unor companii mici, cât și în multinaționale. De asemenea, cele mai populare cursuri au fost, până în prezent, Excel, Power BI și Digital Marketing.

Parallax

Vizualizari
579
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri