Răzvan Tătaru

Înscrieri 2023: Startup-urile românești pot intra în noua cohortă a programului Commons Accel

Accelerator de startup-uri

Antreprenorii români se pot înscrie la acceleratorul Commons Accel, unde pot lua parte la activități, workshop-uri și sesiuni de lucru pe teme importante din domeniul afacerilor.

Înscrierile în cohorta numărul 9 a programului Commons Accel se fac AICI până la data de 25 septembrie, ora 12:00, iar locurile sunt limitate la 25.

Evenimentul de lansare a programului va avea loc pe 28 septembrie, ora 18:00, la sediul Commons Accel din București, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Cei admiși în cohorta Commons Accel vor fi pregătiți pe parcursul a trei module încărcate cu activități de grup sau individuale, workshop-uri, prezentări și sesiuni de lucru.

Programul se va axa pe dezvoltarea afacerilor, acoperind subiecte esențiale de business, precum marketing, creșterea vânzărilor, planificarea financiară și investițiile. Totodată, acesta oferă opțiuni hibride, participanții online având posibilitatea interacțiunii audio-video cu speakerii și restul participanților, pe parcursul sesiunilor.

”La Commons Accel, îi învățăm pe antreprenori cum să evite greșelile costisitoare, le oferim acces la experți de business, resurse esențiale, o comunitate importantă de antreprenori din partea cărora vor prim suport și access către cei mai relevanți investitori” – Matei Dumitrescu, Fondator IdEA

Participanții vor putea lucra alături de peste 100 de mentori și experți, vor putea construi conexiuni prin networking exclusiv și vor putea atrage finanțare de la investitori, se mai arată în comunicat.

Perioada de pregătire se va încheia cu un DemoDay special, în cadrul căruia participanții își vor prezenta proiectele de afaceri în fața comunității și a investitorilor interesați.

În urma absolvirii programului, Commons Accel oferă și o perioadă de consultanță și servicii de suport gratuite 12 luni, care susține dezvoltarea continuă și obținerea de finanțare din diverse surse.

Programul este organizat de Institutul de Excelență în Antreprenoriat (IdEA).

Parallax

Vizualizari
1015
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri