Denisa Crăciun

Înscrieri: Lecții gratuite de leadership pentru studenții din București și Iași

studenti-lectii-cursuri-gratuite

Studenții din București și Iași se pot înscrie la un program gratuit de cursuri de leadership organizat în perioada octombrie-decembrie 2022.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 19 și 27 de ani se pot înscrie la ediția a XII-a a programului de leadership Leaders Explore, organizat de Fundația Leaders.

Înscrierile se fac AICI.

Ediția din Iași se adresează studenților și absolvenților din domeniul sănătății, provenind din facultăți precum Medicină, Farmacie, Asistență Medicală și Chimie, care se pot înscrie în program până pe 12 octombrie 2022.

În București, se pot înscrie în program studenți și absolvenți ai facultăților cu profil Business, Tech, Agricultură, Medicină și Farmacie, iar înscrierile se desfășoară până pe 20 octombrie 2022.

Programul cuprinde două componente: cea de workshop-uri practice cu traineri conectați la realitatea tinerilor, respectiv cea de implicare activă în comunitate prin gândirea și implementarea unui proiect de la zero.

„Știm cu totii care sunt preocupările tinerilor în ceea ce privește dezvoltarea lor profesională. Chiar și după ce și-au ales o specializare în cadrul facultății, căutarea lor continuă și au nevoie de îndrumare în alegerea carierei potrivite abilităților și personalității lor. Programul Leaders Explore pentru Studenți oferă participanților oportunitatea de a se dezvolta multi-disciplinar, cu accent pe leadership, comunicare și valori personale, și de a-și identifica abilitățile forte și modul în care și le pot pune în valoare în viitoarea lor carieră”, declară Beatrice Alexandrescu, director general Fundația Leaders.

Programul include 5 workshop-uri care au loc pe parcursul a 6 zile de curs, desfășurate în format fizic, pe următoarele teme: valori personale, stiluri de comunicare, lucru în echipă, branding personal, respectiv ”Biblioteca vie” – un modul în care studenții se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor personal și profesional îi pot inspira sau motiva pe tineri în alegerile pe care le fac.

De asemenea, în cadrul sesiunii dedicate proiectelor comunitare, participanții sunt împărțiți în echipe și, timp de 3 săptămâni, îndrumați de un mentor, reprezentant al mediului de business provenind din companiile partenere ale Fundației, gândesc și implementează un proiect social care să îi ajute să schimbe mediul în care trăiesc, în timp ce experimentează colaborarea și lucrul în echipă.

Parallax

Vizualizari
282
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri