Claudiu Zamfir

Înscrieri 2022: Cursuri pentru antreprenorii din domeniul agro-alimenar, la București

Thumbnail

Antreprenorii români din sectorul agro-alimentar și alți profesioniști din domeniu se pot înscrie la un program de training organizat la București, cu sprijinul Uniunii Europene, privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și creșterea accesului la alimente din agricultură sustenabilă.

Înscrierile la programul Challenge Labs 2022 se fac AICI, până pe data de 31 mai 2022. Selecția se face pe 1-2 iunie, iar workshop-urile vor avea loc, la Impact Hub Bucharest, în perioada 6-14 iunie, sub îndrumarea experților și a mentorilor. Pe 15 iunie 2022 va avea loc marea finală, acolo unde participanții își vor prezenta ideile în fața juriului, iar cea mai inovatoare soluție va fi premiată.

EIT Food și Impact Hub Bucharest sunt organzațiile care au dezvoltat Challenge Labs, programul de ideație care identifică și găsește posibile soluții pentru cele mai presante probleme ale industriei alimentare. EIT Food este susținut de European Institute of Innovation and Technology – Institutul European pentru Inovație și Tehnologie (EIT), un organism al Uniunii Europene.

Ediția de anul acesta vizează găsirea de soluții pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin practici de agricultură sustenabilă și creșterea accesului la alimentele din agricultură sustenabilă pentru consumatorii de vârstă mijlocie (45-60 ani), prin informarea lor, diversificarea opțiunilor pe care le au la dispoziție și gestionarea barierelor pe care aceștia le întâmpină.

Înscrierile în programul Challenge Labs 2022 sunt deschise pentru un public divers, din care pot face parte: cercetători sau membri din institute de cercetare, profesori, angajați sau experți din zona de cercetare și dezvoltare în sectorul agrifood, absolvenți al unei facultăți de profil sau din domenii adiacente, dar și cei care au cunoștințe din zona de antreprenoriat, marketing, product development, digital skills, sisteme alimentare sau biotehnologie.

Printre mentorii și experții care vor ghida echipele în acest proces se numără: Cristian Tudor - Founder & General Manager Micro Greens, Laurențiu Bănescu - Co-Founder Zăganu Craft Brewery, Mihai Mihu - Antreprenor & Coordonator Mall Țărănesc, Zorița Diaconeasa - Şef lucrări Biochimie USAMV Cluj-Napoca.

Parallax

Vizualizari
280
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri