Denisa Crăciun

Idei de afaceri profitabile în România: De la educație financiară și fitness, la cursuri de limbi străine și investiții în crypto

Afaceri franciza 2023

Educația financiară, fitness-ul, programele de limbile străine sau cursurile de investiții în crypto sunt unele dintre domeniile în care antreprenorii din România reușesc să genereze un profit cuprins între 5.000 - 30.000 euro lunar pe baza unui sistem de vânzări, susține o firmă românească.

Lista este completată de psihoterapie, domeniul muzical și coaching, potrivit firmei eduKiwi, care face și câteva recomandări antreprenorilor și autorilor care vor scaleze prin vânzări.

Idei de business și tipuri de proiecte cu venituri care ajung și la 1 milion EUR, conform firmei românești:

  • Anca Maftei - autor online - dezvoltare personală, psihoterapie, constelații - a construit Academia ReGeneration. În 2022 a generat vânzări de un milion de euro. În primele 3 luni din 2023, a generat vânzări de un milion de euro.
  • Bogdan Ionescu - business fizic care se ocupă cu entertainment și trupe muzicale. În 6 luni a crescut un business de 100.000 euro / an la 400.000 euro în doar 6 luni.
  • Diana & Răzvan Ghiță - coaching și program de mentoring prin care pregătesc alți coach - Din Martie 2022 și până la finalul anului trecut au generat un business de 175.000 de euro. Acum, în 2023, în doar 5 luni de zile au generat deja 107.000 euro.
  • Ovidiu Găldeanu - fitness - are un program de slăbit + un program de mentoring pentru alți antrenori și instructori de fitness. După primele 7 luni a încasat în total 200.000 euro. În luna mai a încasat 50.000 euro.
  • Ioana Vasile - program de limbă germană - a generat 110.000 euro în primele 4 săptămâni.
  • Ionuț Bălan - program educațional de investiție în crypto - a depășit pragul 25.000 euro lunar.

Firma susține că vânzarea personalizată, dezvoltarea unei echipe de vânzări și evaluarea succesului sunt principalele trei recomandări pentru antreprenorii, managerii și autori români care vor scaleze prin vânzări. 

În mod concret, un sistem de vânzări presupune ca un antreprenor, specialist sau manager să dezvolte și să vândă un produs de tipul unui curs online, spre exemplu, sau un produs care a fost validat în piață și vândut în mod recurent de minim trei-patru ori, mai arată eduKiwi.

„Dintr-un curs online, spre exemplu, care se vinde cu 500 de lei nu poți crește un business de 100.000 de euro pe an, iar oamenii nu consideră valoros un produs ieftin. Noi lucrăm foarte mult pe promisiune și transformare pentru că asta cumpără oamenii. O persoană care își dorește transformare va fi dispusă să plătească mai mulți bani pe un program online care îi promite rezultate într-un timp mai scurt”, a declarat Doru Pelivan, CEO și fondator eduKiwi.

Specialiștii pot obține astfel un profit cuprins între 5.000 - 30.000 euro lunar în șase luni sau mai repede folosind un sistem avansat de vânzări. 

Parallax

Vizualizari
690
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri