Denisa Crăciun

Idei de afaceri premiate la București: O platformă ed-tech de partajare de conținut sau o aplicație de beneficii în asigurări pentru angajați

Thumbnail

O platformă educațională de partajare de conținut sau prima pltaformă online din România de beneficii în asigurări pentru angajații companiilor mari au fost printre ideile câștigătoare ale acceleratorului Commons Accel, cohorta 6.

Săptămâna trecută, pe 19 mai, după 3 luni de mentorat și pregătire, 18 antreprenori au prezentat afacerile lor către investitori, în cadrul evenimentului DemoDay cohorta 6, finala acceleratorului.

Iată cine sunt câștigătorii:

  1. CPV Lab Pro, o platformă de ad tracking, recunoscută în rândul affiliate marketerilor din toată lumea, pentru că oferă datele necesare pentru a controla și optimiza toate campaniile de marketing într-un singur loc.
  2. WowMind, o platformă educațională de partajare de conținut, care își propune să sprijine copiii din generația nativ digitală cu educație formală și non-formală, transpusă într-un mod atractiv, folosindu-se de tehnologii emergente și video.
  3. TeAsiguri.ro, prima platformă online din România de beneficii în asigurări pentru angajații marilor companii.

Premiul special: Lendvolut -  10.000 euro din partea Ronin, sub formă de servicii, cu ajutorul cărora se vor lista gratuit în platforma de crowdfounding.

Din juriu au făcut parte nume importante din zona de investiții: Dan Călugăreanu de la Early Game Ventures, Andrei Cionca de la Impetum Grup și Roca X, Valentin Filip de la fortech Investment, Alexandru Popescu de la Cleverage VC, Andrei Dudoiu de la SeedBlink, Nicolas Pleșea de la Agista sau Bogdan Almași de la Ronin.

Lista startup-urilor finaliste din cohorta 6 a acceleratorului

1. Tripis, platforma prin care pasionații de călătorii, vor putea găsi, în grup sau singuri, într-un mod rapid și sigur, un partener de călătorie sau de activități outdoor/indoor.

2. Medicalo, platformă web based și o aplicație mobilă, care ajută spitalele private și publice în reducerea costurilor cu managementul pacienților programați pentru intervenții chirurgicale.

3. CityPack, o aplicație mobilă care digitalizează conexiunea dintre companiile ce oferă experiențe cu potențialii clienți.

4. Hidden Desire – propune o gamă de parfumuri inedite, adresată femeilor îndrăznețe.

5. Meet Locals - platformă pornită de la ideea de a completa ofertele de vacanţă cu activităţi, experiențe autentice și evenimente locale, care îmbogățesc experiența turiștilor, promovând  totodată antreprenoriatul local.

6. Drooler este un producător de mâncare sănătoasă, gătită, atent selecționată și foarte nutritivă pentru câini.

7. microserviceNOW - paletă de microservicii as a service, prin externalizarea funcționalităților secundare dar esențiale în funcționarea în general a tuturor platformelor software.

8. Smart REI (Real Estate Investment), un marketplace care își propune să te ajute să găsești apartamentul dorit, economisind 90% din timp și având o reducere de 70% a costului de comision.

9. Thrill Republica  - prima țară digitală din lume, construită în jurul mașinilor sport - casa celor mai sofisticați șoferi, colecționari și entuziaști auto.

10. CPV Lab Pro, o platformă de ad tracking, recunoscută în rândul affiliate marketerilor din toată lumea, pentru că oferă datele necesare pentru a controla și optimiza toate campaniile de marketing într-un singur loc.

11. Uphave, un marketplace care se adresează consumatorilor responsabili de fashion, oferindu-le acces online, 24/7, către magazinele de stradă second-hand - cea mai mare piață de distribuție second-hand nedigitalizată și oferă, mai departe, posibilitatea acestora de a se elibera de garderoba nepurtată, prin reciclare sau revânzare în cadrul aceleiași platforme.

12. Dea Medicine, care își propune să devină centrul medical online, prin care oricine are nevoie de un serviciu medical rapid să poată intra în videoconferință cu un expert în sănătate, din confortul propriei case

13. Lendvolut conectează rapid și 100% digital cererea de creditare a start-up-urilor și IMM-urilor cu potențial de creștere, finanțate greu de bănci/ifn-uri, cu oferta de bani ce pot fi împrumutați temporar de orice adult și entitate juridică.

14. WowMind, o platformă educațională de partajare de conținut, care își propune să sprijine copiii din generația nativ digitală cu educație formală și non-formală, transpusă într-un mod atractiv, folosindu-se de tehnologii emergente și video.

15. Solmag - primul “Marketplace for Solar Panel Experts Companies” din România.

16. Peers Portal adresează problemele de privacy și cenzură pe care le au utilizatorii de rețele sociale printr-o platformă nouă, ce permite tuturor să posteze peer-to-peer doar cu prietenii lor.

17. TeAsiguri.ro, prima platformă online din România de beneficii în asigurări pentru angajații marilor companii.

18. Ghlass – o platformă inovativă pentru industria de fashion, ce ajută creatorii să producă exact acele haine care sunt pre-comandate de către utilizatori.

Înscrieri deschise pentru Cohorta 7 a acceleratorului Commons Accel

Commons Accel a început înscrierile pentru cohorta, care va avea loc în septembrie 2022.

Startup-urile interesate de acest program pot afla mai multe informații și se pot înscrie AICI.

După înscriere, participanții vor avea acces la workshop-uri, mentorat și consiliere din partea experților, dar și posibilitatea de a se conecta cu ceilalți participanți, beneficiind, pe întreaga durată a programului, de un spațiu de lucru comun modern și de oportunitatea unui networking de excepție.

De la începutul programului, peste 200 de start-up-uri au trecut prin accelerator și peste 20 au primit investiții considerabile, totalizand peste 50 de milioane de Euro.

Aproape jumătate dintre participanți au înregistrat creșteri semnificative și sustenabile, demonstrând succesul acestui program, susținut și promovat de unele dintre cele mai importante nume din ecosistemul regional de business.

Parallax

Vizualizari
360
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri