Smile Media

[P] Finanțare de 4.500 lei să îți faci site web de prezentare sau magazin online

Finantare pentru site web sau magazin online

Programul local Start în Online, lansat luna aceasta cu ajutorul unei finanțări europene în valoare de 25.000 euro, deschide prima ediție prin care pune la dispoziție 25 de locuri, oferind posibilitatea celor care se înscriu să beneficieze de realizarea unui site de prezentare sau magazin online cu o valoare de până la 4.500 lei. 

„Beneficiarul programului nu trebuie să aducă documente, extrase bancare sau alte lucruri de genul acesta. Am semnat parteneriate cu mai multe agenții web care se vor ocupa de realizarea proiectelor încercând să oferim, pe lângă finanțarea propriu-zisa, și o soluție prin care să ușuram procesul prin care trece un antreprenor pentru a identifica agenția potrivită cu care să lucreze. Noi lucrăm direct cu agenția, iar beneficiarul trebuie doar să ne ofere detaliile proiectului, apoi de restul lucrurilor ne vom ocupa noi" - Andrei Tarnauceanu, coordonator al programului Start în Online.

Programul se adresează atât antreprenorilor cât și freelancerilor care dețin sau urmează să își deschidă o afacere în România, având, astfel, oportunitatea de a beneficia de realizarea unui site web prin care își pot începe activitatea online făcând comerț de produse sau vânzând servicii.

„Finanțarea este acordată agenției care se va ocupa de realizarea proiectului astfel între beneficiar și noi va exista doar un contract de colaborare” - Andrei Tarnauceanu, coordonator al programului Start în Online.

Pentru a obține finanțarea, persoanele care vor aplica trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

- sunt administratori sau reprezintă un SRL, SA, PFA, II, ONG sau IF
- nu au site web sau cel actual folosește o tehnologie învechită și are nevoie de o actualizare
- asigură găzduirea anuală a site-ului web dezvoltat în cadrul programului

ATENȚIE! Persoanele care se vor înscrie trebuie să suporte și costul serviciului de găzduire anual al site-ului web în valoare de 400 lei. Acesta este necesar pentru a menține site-ul web activ timp de 12 luni.

Sesiunea de înscrieri la programul Start în Online, ediția 1, a început luni, 5 septembrie. Numărul de locuri în program fiind de 25 cu posibilitatea de extindere în viitor.

În prima ediție a programului au fost puse la dispoziție doar 25 locuri din care 3 au fost deja ocupate în doar câteva ore de la deschiderea înscrierilor. Aplicarea se face online pe site-ul www.startinonline.ro având la dispoziție două metode de înscriere: prin contactarea unui consultant sau prin completarea formularului de înscriere.

Pentru un răspuns cât mai rapid vă recomandăm să luați legătură cu un consultant deoarece timpul de răspuns prin formular este de până la 48 ore.

Înscrierile se fac pe pagina oficială a programului - https://startinonline.ro/
 

Parallax

Vizualizari
4409
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 413
Adauga comentariu
poza de profil
Dorin
Voina
poza de profil
Dorin
Voina
poza de profil
Dorin
Voina

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri