Denisa Crăciun

465.000 EUR – premiul-investiție pentru startup-ul ce va câștiga Spotlight 2022

Thumbnail

Sunt ultimele zile de înscrieri la competiția Spotlight 2022, program care a stabilit pentru anul acesta un premiu record sub formă de investiție ce va fi acordat startup-ului câștigător.

465.000 de euro este valoarea premiului-investiție oferit celui mai bun startup, care va fi ales de un juriu de investitori și experți - a anunțat marți How to Web, conferință în cadrul căreia se va desfășura competiția Spotlight, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Sunt ultimele zile în care startup-urile se pot înscrie în program, sesiunea de aplicări fiind deschisă până în data de 1 septembrie AICI.

Competiția este dedicată startup-urilor de tehnologie din Europa de Est, cu potențial mare de scalabilitate, un produs cu suficientă stabilitate și tracțiune, perioadă de activitate până în 5 ani și investiții ridicate până în prezent de maximum 1 milion de euro.

Din totalul startup-urilor înscrise, vor fi selectate 40, care vor da startul programului Spotlight pe 20 septembrie.

Pe 21 și 22 septembrie, în cadrul conferinței How to Web 2022, 20 de startup-uri semifinaliste vor intra în competiția de pitching, iar 6 cele mai bune startup-uri vor intra în etapa finală a competiției, unde își vor prezenta business-ul în fața a peste 2,000 de participanți, pe scena principală a evenimentului. Cel mai inovator startup va pleca acasă cu premiul de 465.000 de euro.

Pe lângă marele premiu investiție, participanții vor beneficia de oportunități de colaborare, business și scalare, se mai arată în comunicat. 

Parallax

Vizualizari
398
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri