Denisa Crăciun

Cursuri gratuite de educație antreprenorială pentru profesorii români

Thumbnail

Profesorii români se pot înscrie online într-un program gratuit de antreprenoriat, organizat de o asociație non-profit și adaptat pentru fiecare nivel de învățământ, adică pentru clasa 0 până la clasa a XII-a sau chiar universitate.

Înscrierile în acest program, organizat de Junior Achievement, au început în luna septembrie și cadrele didactice interesate își pot deschide un cont de profesor pe platformă (vezi AICI), după ce au consultat broșura educațională (disponibilă AICI).

Important de reținut este că un profesor se poate înscrie la maxium 3 discipline precum:

  • educație antreprenorială;
  • educație economică;
  • educație financiară;
  • educație pentru orientare profesională;
  • educație pentru sănătate;
  • educație STEM;
  • educație pentru dezvoltarea abilităților de viață.

Cursurile sunt gratuite și sunt adaptate pentru învățământul hibrid (în clasă și în mediul online), fiind accesibile de pe calculator, tabletă sau telefon.

În acest sens, profesorii pot implementa proiectele gratuite ale ONG-ului la clasă, indiferent de disciplina predată.

Programele sunt disponibile tuturor profesorilor din instituțiile de învățământ din România, care pot beneficia, pentru anul școlar 2021-2022, de resurse educaționale pentru învățământul hibrid aferente programele, proiectelor și competițiilor naționale și internaționale derulate în acest an școlar.

De asemenea, programele și proiectele organizației oferă acces la competiții și evenimente naționale și internaționale, prin care elevii și profesorii pot beneficia de premii și burse, iar școlile de finanțare.

Programul este organizat prin parteneriat cu Ministerul Educației și comunitatea de afaceri.

 

Parallax

Vizualizari
332
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri